Gunnar Schjelderups vei 11 D

Leie mnd.

11 750 kr

Etasje
3
Byggeår
2006
Soverom
1
P-ROM
30 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Heis

Nydalen - UTLEID. Meget romslig og pen 2-roms! Inkludert Kabel-TV og internett, v-vann og fyring. Ledig 01.08.19!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Gunnar Schjelderups Vei 11 D , 0485 Oslo
Gnr. 77, bnr. 57, snr. 321 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiiligheten liggersentralt på Nydalen som har vært under en enorm utvikling de senere årene. I umiddelbar nærhet finner man Storo Storsenter med over 130 forretninger, Handelshøyskolen BI, treningssenteret SATS, alt av offentlig kommunikasjon, og alle servicetilbud som kafeer, restauranter og butikker. 

Det er kort vei til Akerselva som byr på flere bademuligheter, med blant annet Nydalsdammen som et ypperlig tilfluktssted på varme dager.Nærhet til marka med sitt omfattende nett av tur- og sykkelveier, ski- og lysløyper.Med Grefsenkollen like i nærheten kan man stå alpint på vinteren. Egen barnehage i sameiet (Eventyrstua Barnehage). 

Området er et av byens beste knutepunkt for kollektivtrafikk. T--bane, buss, trikk, flybuss, jernbane og Ring 3 i umiddelbar nærhet. Med bil fra Nydalen tar det ca. 5 min til Torshov, 8 min til Grünerløkka, 11 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 30 kvm
Merk: Arealet er ikke oppmålt, og er et cirka estimat. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Det er felles mellomgang mellom hoveddel og hybelldelen.

Entré: Parkett på gulv, malte flater i himling og på vegg. Skapplass.

Bad:Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Heldekkende servant på underskap med speil og belysning. Vegghengt klosett, dusj med dusjvegger i herdet glass. Vaskemaskin medfølger.

Stue/kjøkken: Praktisk hybelkjøkken med stuedel. Kjøkkeninnredning med nedfelt benkebeslag. Kjøleskap og keramisk platetopp.Utleier har satt inn liten fryser og hybel stekeovn til nåværende leietaker. Dette er også tilgjengelig for ny leietaker om ønskelig. Parkett på gulv, malte flater i himling og på vegg.

Soverom: Pent soverom med gode lysforhold.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. 

Overtagelse

2458696

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 35.250,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 4.230,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.