Gyldenløves gate 8, leil. H0402

Leie mnd.

23 500 kr

Etasje
4
Byggeår
1896
Soverom
3
P-ROM
140 m²
Type
Eierleilighet

FROGNER- Stor og klassisk 4-roms leilighet i ærverdig bygård til leie! Umøblert- god takhøyde- nytt kjøkken!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Gyldenløves gate 8, leil. H0402, 0260 Oslo
Gnr. 219, bnr. 136, snr. 1  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, fasjonabelt og samtidig urbant boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene her.

Fra eiendommen er det nærhet til Frognerveien og Bygdøy Allé, kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. Det er også kort vei til en av Norges flotteste handlegater, Bogstadveien med gode shoppingmuligheter og utvidet tilbud av både forretninger og servicetilbud. Dagligvarehandelen i nærområdet kan gjøres ved bl.a. Frogner Mat, Kiwi og Coop. Ferske brød får du kjøpe i nabogården hos W.B Samson og det er kort vei til fisk og viltbutikken Fjeldberg, osteforretningen Frogner Special, samt grønsakshandleren Skafferiet. Videre har man restaurantene Enoteca vinbar, Village Tandoori samt klassikeren Restaurant Feinschmecker rett "rundt hjørnet". Vinmonopolet i Elisenbergveien er kjent for god produktkjennskap. Kort vei til Gimle kino, en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man god service og komfort med øl-/ og vinservering i foajeen. Knutepunktet Majorstuen, Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Meget godt kollektivtilbud med både trikk- og bussforbindelser like i nærheten. 

Av rekreasjonsområder i nærheten finnes Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.

Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen samt til spennende Tjuvholmen med gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner du også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading samt en flott skulpturpark. Fra boligen kan du dessuten gå tur til flotte Bygdøy hvor det også er badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. 

Eiendommen har gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nissen skole, Bjørknes Private Gymnas, Oslo Handelsgymnas og Majorstuen Skole ligger også i nærheten, samt flere internasjonale skoler.

Området har med andre ord det meste av det beste Oslo kan by på like i nærheten!

Standard

Velkommen til Gyldenløves gate 8. En innbydende og romslig 4-roms i en ærverdig og klassisk bygård på Frogner. Leiligheten ligger langs en av byens flotteste alléer.

Boligen har gjennomgående god standard. Kjøkken og bad skal oppgraderes innen leiestart. Hele leiligheten skal males. Lyse innervegger og originale tregulv. Samtidig klassisk preg med stukkaturer og originale doble dører i hele leiligheten. Det er svært høyt under taket og store vindusflater i alle rom som slipper godt inn med naturlig lys. Utgang til fransk balkong fra soverom.

Rom:
Entré
Innbydende doble dører ved inngangspartiet som gir en god velkomstfølelse. Entréen viser umiddelbart leilighetens klassiske stil.

Bad
Delikat bad med dusjkabinett, wc og servant. Bad blir oppgradert med nytt dusjkabinett innen leiestart.

Soverom 1
Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Store og flotte vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter.

Soverom 2
Lyst soverom med egen fransk balkong. God plass til oppbevaringsmøbler. 

Soverom 3
Pent soverom. Særegen svenskepeis på soverommet. 

Stue
Meget romslig og pen stue. Rommet er svært høyt under taket med lys himling og klassisk stukkatur. Rommet er et utmerket oppholdsrom da det både er stort og åpent. God plass til stor spisegruppe. 

Kjøkken
Stort og gjennomgående kjøkken med plass til egen liten spisegruppe. Kjøkkenet har god skapplass for oppbevaring, samt alle hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kokeplate. Nytt kjøkken fra IKEA.

Vaskerom/bod
Praktisk og romslig vaskerom. 

Himling:
God takhøyde i alle rom. Hvitmalt og lys himling i leiligheten. Klassisk stukkatur i alle rom.

Innervegger:
Delikat gjennomgående lys farge i alle rom.

Gulv:
Parkettgulv i hele leiligheten.


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.72.000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre
0
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.