Skøyen

Harbitz alléen 37

Leie mnd.

17 900 kr

Etasje
2
Byggeår
2019
Soverom
2
P-ROM
65 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Heis

SKØYEN/HOFF - Helt ny og lekker 3-roms hjørneleilighet med god standard og garasjeplass - LEDIG!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på Skøyen/Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen, og kyststi ut til Sollerud, hvor man også finner volleyballbane, badestrender og videre til Sandvika. Frognerparken ligger også innenfor gåavstan

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog. Nærmeste trikke- og bussholdeplass er Hoff. Det er meget gode transportmuligheter til alle steder i Oslo og på E-18 vestover. Nærhet til Skøyen stasjon med tog, flytog og flere bussforbindelser.

Barnehager og skoler

Det oppfordres til å ta kontakt med kommunen for å finne mer informasjon om barnehager og skoler. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Leiligheten består av gang med flis, 2 soverom med garderobeskap, bad/Wc med vaskesøyle, åpen stue/kjøkken med hvitevarer fra Miele. Utgang til stor balkong

Egen garasjeplass i kjeller med heisadkomst. 
Egen bod på ca 5 kvm i eget lukket rom. 

Parkering

Egen parkeringsplass i felles  parkeringskjeller under byggene.

Standard

Av fasiliteter ved boligen kan nevnes:

- Sentral og attraktiv beliggenhet
- Flislagt balkong på 11 kvm
- Garasjeplass
- Heis-
- Hvitevarer på kjøkken

Leiligheten er helt ny med hvite, malte vegger og himling, Parkett på alle rom. Fliser i gangen. 
Alle rom har egen termostat for gulvvarme. 

Stort romslig kjøkken med godt med skapplass. Integrerte hvitevarer. Hvite, glatte fronter
Bad er oppgardert med treplate over servant. Innfellbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt toalett. 
Downligts i himling. Meget tiltalende 

Stuen har gasspeis. 

 

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme i alle gulv. 
Gasspeis i stuen fra felles levering. 

Overtagelse

2458659

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Leiligheten leies ut med hvitevarer på kjøkken

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.53.700,- . evt. leiegaranti kr. 6 480,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har ikke inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Utleier vil selv følge opp leieforholdet etter overtakelse. 

Inkludert i husleien er: 

- Fjernvarme og varmt vann

Ikke inkludert

- Strøm
- Kabel-TV og Internett

Leietaker må selv bestille Kabel-TV og nettleie gjennom HomeNet. Her kan man velge mellom ulike pakke fra Riks-TV, Viasat etc
Spør megler om ulike produkter og priser. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.