Haugboveien 6 a

Leie mnd.

15 000 kr

Byggeår
1963
Soverom
3
P-ROM
75 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda

Asker/Høn, Solrik og koselig 4-roms leilighet til leie - Nyere oppusset - Balkong - Parkering - Hage - Ledig nå!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Haugboveien 6 a, 1384 Asker
Gnr. 23, bnr. 87, snr. 2  i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Leilighet har en attraktiv beliggenhet i  et stille og rolig boområde på Øvre Høn/ Haugbo. Boligen ligger høyt og fritt med gode solforhold flott utsikt over Oslofjorden og Askerlandet. Jansløkka barneskole innen kort gangavstand. Fra eiendommen er det kun få minutters gange ned til Høn stasjon med togforbindelse til både Oslo og Drammen. Ca. 15 minutters spasertur til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog. Det er også dagligvare butikk på Vakås. Kort gangavstand til flotte markaområder ved Skaugum og idylliske Semsvannet med badeplasser og fiskemuligheter. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm

1. etasje: Entré, stue, spiseplass, kjøkken, bad og 3 soverom.

Biloppstillingsplass på tomt.

Leietaker tegner selv strømabonnement.

Parkering

Biloppstillingsplass på tomt. Ellers gateparkering etter gjeldende regler. 

Standard

Lys og pen leilighet med god standard og arealeffektiv planløsning i del av arktitekttegnet funkis-bolig til leie. Leiligheten har en gjennomgående god standard med en praktisk og arealeffektiv planløsning. Boligen ble omfattende oppusset i 2015 med blant annet nytt kjøkken, bad, el-anlegg og røranlegg i 2015. Gulv og overflater ble pusset opp i 2018 i lyse og nøytrale farger.

Entré:
Innbydende entré med garderobeskap og overskap på vegg. 

Stue: 
Stor og romslig stue med lysinnslipp fra flere sider. God plass til sofagruppe og møblement. 

Spisestue:
Åpen spisestue mellom kjøkkenet og gang. Plass til stort bord. Utgang til solrik balkong.

Kjøkken:
Pent kjøkken i delvis åpen løsning mot spisestuen. Lyse og slette lakkerte fronter. Kjøkkeninnredning fra 2015. Hvitevarer som kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger 

Bad: 
Moderne og romslig baderom fra 2015 med toalett, dusjhjørne med regnfallsdusj, servantinnredning, og speilskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom:
Lyst og trivelig hovedsoverom med plass til dobbeltseng.

Soverom 2: 
Soverom med plass til enkeltseng og øvrig møblement

Soverom 3
Soverom med plass til enkeltseng. Passer også utmerket som et kontor. 

Leierens vedlikeholdsplikt:

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen klipping av hekk på uteplassen, samt snømåking.
 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner i oppholdsrom. Varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig nå.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.