Haugerud

Haugerudhagan 119

Leie mnd.

20 500 kr

Byggeår
2005
Soverom
3
P-ROM
100 m²
Type
Rekkehus
Fasiliteter
Garasje Veranda

Attraktivt rekkehus over 2 plan med høy standard - barnevennlig - garasje - ledig fra 01.07.2019

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Solrik og flott beliggenhet i etablert og attraktivt boligområde. Området består av småhusbebyggelse.
Meget barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Stort utvalg av servicetilbud og fasiliteter med bydelssenter som Haugerud, Tveita og Alnabru senter, IKEA, samt treningssenter og idrettsanlegg.

Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets-, kultur- og fritidsklubber.
Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten med østmarka som har et stort utvalg av turløyper sommer som vinter og bade- og fiskevann.

Veibeskrivelse

Fra Tvetenveien: Kjør ned Haugerudveien og ta første til høyre inn Haugerudhagan. Følg veien til du kommer til snuplassen. Gjesteparkering på venstre side i bakken ned fra snuplassen eller ved søppelhusene til rekkehusene

Areal og innholdsbeskrivelse

Rekkehus fra 2005 med god beliggenhet i trafikkskjermet område og egner seg godt for småbarnsfamilier med bilfrie omgivelser. Kort gåavstand til offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager ,samt butikker og kjøpesenter.

1.etg: Entrè, wc, kjøkken og stue med utgang til hage.
2 etg: Gang, bad/wc og 3 romslige soverom.
1 bod på terrasse og 1 bod ved inngangsparti følger boligen.
Det følger en garasje plass med boligen.

Tomten

Opparbeidet fellesområde med plen, beplantning og lekeplasser. Asfalterte adkomstveier.
Liten avskjermet hage på baksiden av rekkehuset med plen og busker 

Parkering

Det følger egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. 
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Rekkehuset holder høy standard, og det meste av overflater, kjøkken og bad er pusset opp i 2016. 

Lys, praktisk og meget hyggelig rekkehus med gjennomgående og god planløsning. Boligen har en god beliggenhet med solrik terrasse . Meget hyggelig nabolag og godt felleskap med barn og voksne i alle aldre. Bilfrie og barnevennlige fellesarealer. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og nærbutikk.

1.Etg.
Entre: Fliser på gulvet, varmekabler og malte flater. Gjeste wc med fliser på gulv og veggplater på vegg.
Stue: Romslig stue med utgang til terrasse og hage. Peisovn fra 2016 som varmer godt på kalde vinterdager. Parkett på gulv og varmekabler. Spotter i himling 
Kjøkken: Nyere Kjøkken fra 2016 med god skapplass. Benkeplate i Granitt naturstein. Miele hvitevarer. Hvit innreding med glatte fronter og høyglans finish.
Integrer komfyr, oppvaskmaskin og platetopp.NB!  Det medfølger ikke kjøleskap. 
God plass til spisebord. Spotter i himling 

2 Etg.
3-Soverom: Romslige rom med parkett på gulv og hvite malte flater. 
Bad/vaskerom: Nyere flislagt bad fra 2016 med dusjhjørne med glassdør, vegghengt toalett, servant med hvit, glatt innredning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 
Nye gulv i hele etasjen. 

Bod: Praktisk bod med lagringsplass på terasse og ved inngangsparti.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt peisovn i stuen. 

Overtagelse

2458665

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Rekkshuset leies ut umøblert. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 57.000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Leietaker må selv betale for strøm

Det medfølger grunnpakke kabel-TV og Internett 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.