Hønsisletta 7 Lnr 202,

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
2
Byggeår
2019
Soverom
1
P-ROM
53.5 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje

GJERDRUM: Helt ny 2R m/ god standard|Garasjeplass|Innvendig-og kjellerbod|Integrert plateopp og ovn

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Hønsisletta 7, leiligehet 202 , 2022 Gjerdrum
Gnr. 39, bnr. 56 snr 15  i Gjerdrum kommune.

Leiligheten er en del av Skjønhaugtunet prosjektet. Hele tunet vil totalt bestå av inntil 4 hus og tilsammen 175 leiligheter.
Type C

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal:55 kvm
Totalt primærrom: 53,5 kvm

Leiligheten ligger i 2. etasje.

Innhold:
Entre, innvendig bod, bad, soverom og stue& kjøkken. Utgang til balkong.
Medfølger garasje og kjellerbod. Det medfølger ikke elbil lader på garasjeplassen, men det er mulig å koble seg på.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass.

Standard

Leiligheten er en del av Skjønhaugtunet prosjektet. Hele tunet vil totalt bestå av inntil 4 hus og tilsammen 175 leiligheter.
Gjeldende leilighet ligger i hus 1, type C

Leiligheten er ferdig bygget og står klar for visning!

For å lese mer om prosjektet kan dette gjøres om følgende link:

Prosjektets hjemmeside:
http://www.skjonhaugtunet.no/

STANDARD:
Innvendige overflater:
Vegger: Gipsplater som blir malt. Flislagte vegger på badet. 
Gulv: Badet får flislagt gulv med gulvvarme. Restrerende rom vil få 3 stavs eikeparkett med gulvlister i eik.

ENTRÈ
Lys og tiltalende entre med en praktisk innvendig bod, som gir gode oppbevaringsmuligheter. Fra entrè finner du også inngang til badet.

BAD
Et lekkert badet i moderne utførelse.Badet er innredet med vegghengt toalett og fritthengede baderomsinnredning med servant i standard hvit utførelse. Varme i gulv og opplegg for vaskemaskin.

SOVEROM
Leiligheten har et lyst soverom. På soverommet vil det være plass til en dobbeltseng med tilhørende møblement. Fra soverommet ser du ut på balkongen.

KJØKKEN & STUE
Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater. Dette gir naturlig dagslys og en luftig romfølelse. 
Kjøkkeninnredning frem i hvitt og her medfølger integrert platetopp og ovn. I stue og kjøkken løsning vil det være plass til både en lusten spisgruppe - og sofagruppe med tilhørende møblement. Her er det også utgang til en romslig balkong 

Utstyr generelt:
- Det leveres kabel-tv og internett fra Tveco med 3 til 5 års avtale.
- Felles postkasseanlegg ved hovedinngang eller i trappehus etter avtale med postverket. 
- Ringe-/porttelefon med kamera/høyttaler ved hoveddør til trappehus med monitor og fjernstyrt åpning i leiligheter. I tillegg ringeklokke ved hver leilighetsdør. 
- Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. Ventilasjonsaggregatskap/varmegjenvinner for balansert ventilasjon plasseres i leilighetens bod.

Annet:
Leiligheten står akkurat ferdigstilt og utleier har selv ikke benyttet boligen. Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

Prosjektet skal tilknyttes vann-til-vann varmepumpe tilknyttet energibrønner som etableres i kjeller. Det leveres vannbåren varme i alle oppholdsrom. Det leveres elektriske varmekabler på bad og vaskerom.

Radon

 I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger      
 
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett fra sameiet
- Integrert platetopp og ovn
- Det er bestilt nytt kombiskap.
- Grunnpakke på fjernvarme og varmtvann - Hva som medfølger i felleskostnadene. Dersom leietaker bruker mer, men leietaker selv betale overskuddet.

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Oppvaskmaskin på kjøkken
- Vaskemaskin på badet

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 31 500,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: September/oktober 2019 og utløper: September/oktober 2022 - Muilighet forlengelse.
For eksta dato for overtagelse, ta kontakt med megler.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.