Hovinveien 43 D

Leie mnd.

16 000 kr

Etasje
2
Byggeår
2014
Soverom
2
P-ROM
66 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Hasle/Hovinbekken - Pen 3-roms med balkong. Sentral og barnevennlig. Bredbånd og kabel-tv inkl. Ledig fra 01.08.

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Hovinveien 43 D!

Kort fortalt: 
- Arealeffektiv og fin planløsning
- Moderne løsninger og høy standard
- Delikat flislagt baderom
- Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
- Flott balkong
- Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkl. i husleien. 
- Barnevennlig og hyggelige fellesareal 
- Kort veg til buss og t-bane
- Ledig fra 01.08.2019

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment!

Eiendommen

Hovinveien 43 D, 0576 Oslo
Gnr. 122, bnr. 241, snr. 86, fnr.  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Egen bom inn til området for å sikre den barnevennlige og trygge profilen - Marienfryd er et herlig område både for store og små. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4) samt bussrute 60. Bysykler er det også flust av, både ved Hasle Torg (Grenseveien) samt på oversiden av torget (Økernveien). Hovedtur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m. 

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I Høyhuset på Marienfryd er det åpnet bakeri som også er søndagsåpent, her er det også sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up. Alt dette kun ca. 50 meter fra leiligheten. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet - her er det åpnet kafé og bakeri (Boulangerie M) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Veibeskrivelse

- Hasle t-bane (linje 5): Følg Grenseveien, og ta til høyre inn Hovinveien i rundkjøringen.
- Buss (nr. 21 eller 28): Gå av på Hasle og ta til høyre inn Hovinveien i rundkjøringen. 

Barnehager og skoler

Det er etablert barnehage i 1.etasje i nabobygget (37 F). Barn av beboere i sameiet Marienfryd vil prioriteres dersom barnehagen ikke kan tilby plass til alle som søker iht. barnehagens vedtekter. Ellers er både grunnskoler og ungdomsskoler innen gåavstand. Se vedlagt nabolagsprofil. For øvrig sogner eiendommen til Hasle skole (barneskole) og Fyrstikkalleen (ungdomsskole )

Areal og innholdsbeskrivelse

Leiligheten ligger i 2. etasje. 

Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:
Entré, bad, 2 soverom, stue, kjøkken.

Tomten

Flott opparbeidet felles tomt på 4.653 kvm som tilhører sameiet med gressplener, beplantning, flere lekeapparater, sittegrupper og asfalterte internveier.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Muligheter for å leie parkeringsplass i garasjeanlegg. Sameiet disponerer også 5 gjesteparkeringsplasser. Kontakt megler for mer informasjon.  

Standard

Velkommen til Hovinveien 43 D ved Hovinbekken på Hasle. Dette er lys og moderne 3-roms leilighet, som ble oppført i 2012. Leiligheten har fine lyse vegger, pen gjennomgående parkett og en god planløsning.  

Stue:
Lys og pen stue med store vindusflater som gir leiligheten godt med naturlig lys, samt en åpen og luftig romfølelse. Her finnes plass for både sofasalong, spisebord og tv-seksjon. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien. Direkte utgang til romslig balkong med plass til sittegruppe og grill.

Kjøkken:
Separat kjøkken med stilren og moderne innredning fra Marbodal som har god skap- og benkeplass. Hvite/profilerte fronter, laminert benkeplate og nedfelt rustfri firkantet oppvaskkum. Integrert komfyr, induksjon koketopp, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Belysning over kjøkkenbenk og ventilator med utluft. Plass også til et lite spisebord ved vindu på kjøkkenet med morgensol.

Bad/wc:
Pent flislagt bad med termostatstyrte varmekabler i gulvet. Badet har god størrelse med heldekkende servant med skuffer under, speil med overlys, vegghengt klosett og dusj med innsvingbare dusjdører.

Soverom I:
Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe med speilfronter og plass til ytterligere oppbevaringsmøbler om ønskelig.

Soverom II:
Meget hyggelig barne-/gjestesoverom som i likhet med hovedsoverommet har en god skyvedørsgarderobe som gir rikelig med oppbevaringsmuligheter.

Eksternt:
Bod i kjeller.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Varmekabler på bad. 
Husleien inkluderer ikke fyring og varmtvann. Dette betales akonto med årlig avregning.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer til kjøkken medfølger. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 48.000,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr.5.760 ,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleien inkluderer grunnpakke kabel-tv pg bredbånd. 
Husleien inkluderer ikke fyring og varmtvann. Dette betales akonto med årlig avregning.
Leietaker betaler også selv for eget strømforbruk.  

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.