Johan Svendsens vei 4 A

Leie mnd.

13 000 kr

Byggeår
1989
Soverom
2
P-ROM
72 m²
Type
Halvpart vertikaldelt bolig
Fasiliteter
Veranda

Kolbotn/Ingieråsen - Koselig halvpart av tomannsbolig i barnevennlige omgivelser. UTLEID

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Johan Svendsens vei 4 A, 1410 Kolbotn
Gnr. 47, bnr. 82, snr. 2  i Oppegård kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget attraktiv beliggenhet på Ingieråsen. Johan Svendsens vei 4 a  er en trygg og trivelig gate i barnevennlige omgivelser. Det er kort gangavstand til flere barnehager, Vassbonn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole. Dagligvarehandelen kan du gjøre på Coop mega eller Coop prix kort avstand fra boligen. Ca. 10 min. gange til Kolbotn sentrum med alt man måtte ønske og trenge av servicetilbud. Her finner du kjøpesenteret Kolbotn Torg, Kolben kulturhus med selskapssaler, bibliotek, kino, teater m.m. Gode togforbindelse til Oslo og Ski fra Kolbotn på kun 12 minutter og 20 minutter. Kort gangavstand til bussforbindelse fra Ingierodden. Det er flere lekeplasser samt fotballbane på feltet.  Idrettsanlegg, slalåmbakke, tennisbaner, tur- og friområde ligger rett i nærheten. Kort vei til badevann i Gjersjøen og til kjente badeplasser som Ingierstrand og Hvervenbukta.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Vassbonn skole 0.5 km
8-10 kl. Ingieråsen skole 0.3 km
Vgs. Roald Amundsen videregående skole 4.1 km
Vgs. Bjørnholt videregående skole 8.4 km
Bhg. Vassbonn barnehage 0.6 km
Bhg. Kolbotn barnehage - Liaveien (0-5 år) 0.8 km
Bhg. Mellomåsen barnehage 1 km

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm
Totalt bruksareal: 79 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 uteboder.

Parkering

Parkeringsoppstillingsplass på tomt. 

Standard

Innhold: 
Koselig enebolig i kjede med alt på ett plan med følgende innhold: Inngangsparti , stue/spisestue med utgang til terrasse og hagen, kjøkken med spiseplass, bad/vaskerom, kontor/gang med luke til mørkeloft, 2 soverom og 2 boder. 

Entré: 
Lys og oppvarmet entre med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue/spisestue: 
Romslig og åpen stue med godt av plass til sofagruppe og spisebord. Ildsted. Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og skaper en god romfølelse. Utgang til hage og terrasse. 
Kjøkken: Separat kjøkken i lyse fronter med godt av skap- og benkeplass. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys medfølger. Plass til spiseplass.

Soverom:
 Boligen har 2 soverom av god størrelse. Garderobeskap medfølger.

Bad: 
Lyst og sjarmerende bad i lyse toner. Badet er utstyrt med dusjkabinett, toalett, vask og skapplass med godt av plass for oppbevaring. 


* Ønsker du å komme på visning? Send gjerne en e-post med informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Gulvvarme i alle rom.
Vedovn i stue.

Overtagelse

2458742

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.680,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Strøm- og internettabonnement overføres til nye leietakere.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.