John Strandsruds vei 15 - Stian Jacobsen (2)

Leie mnd.

12 900 kr

Etasje
3
Byggeår
2015
Soverom
1
P-ROM
40 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Fornebuporten - Nyere 2 roms i 3 etg med balkong - hvitevarer på kjøkken og bad -Ledig etter avtale!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Velkommen til Fornebuporten!

Fornebuporten er et nyere prosjekt med leiligheter i høy kvalitet. Med kort vei til sentrum, arbeidsplassen og sjøen rett ved, er Fornebuporten noe for deg.

Her finner du et urbant og moderne leilighetsprosjekt, rett ved hovedstaden. 

De som er kjent på Fornebu, kjenner mulighetene som byr seg i nærområdet: godt utbygd kollektivtilbud, med bussavganger flere ganger i timen og gode butikker til daglige innkjøp rett i nærheten.

I nabokvartalene finnes kaffebar og andre hyggelige serveringssteder og fine områder til en aktiv fritid året rundt.

Flere ledende, norske bedrifter har etablert seg på Fornebu i de senere år, og mange ser muligheten
til en aktiv livstil hvor man kan bo og arbeide uten å måtte pendle til jobb.

Fornebulandet er noe helt unikt. Det finnes ikke mange steder i Oslo- og Bærumsområdet hvor man kan bo i helt ny bolig så nær strandkanten. 

I tillegg finner du stort sett alt du trenger like utenfor døren: Parkanlegg, badestrender, restauranter, treningssenter, naturreservat, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser. På Fornebulandet kan du og barna gjøre det meste i det daglige innenfor bilfrie veier. 

De nye grendesentrene på Storøya og Hundsund er naturlige samlingsplasser både for unge og voksne, med kafé, bibliotek, miljøverksted, svømmehall og idrettsanlegg med både kunstisbane og kunstgressbane.Det er også nylig bygget et hyggelig kjøpesenter med butikker, kaféer og kulturtilbud.

Det er gode forbindelser til Fornebulandet med offentlig transport. Buss 31 går til Grorud via Oslo sentrum med svært hyppige avganger. I tillegg er Lysaker stasjon et viktig knutepunkt for både buss og tog. Det er også planlagt en fergerute fra Rolfsbukta til Aker Brygge.

Godt opparbeidede sykkestier gjør sykkelen til et godt alternativt fremkomstmiddel, både til Oslo sentrum, Sandvika eller andre bynære områder.

Veibeskrivelse

Det er gode forbindelser til Fornebulandet med offentlig transport. Buss 31 går til Lysaker via Oslo sentrum med svært hyppige avganger. I tillegg er Lysaker stasjon et viktig knutepunkt for både buss og tog. Det er også planlagt en fergerute fra Rolfsbukta til Aker Brygge.

Godt opparbeidede sykkestier gjør sykkelen til et godt alternativt fremkomstmiddel, både til Oslo sentrum, Sandvika eller andre bynære områder.

Areal og innholdsbeskrivelse

Meget planeffektiv og tiltalende 2 roms leilighet - Beliggende i 3. etg med solrik balkong. Leiligheten er klar for overtakelse etter avtale. 

Inneholder entré med skapplass, romslig bad med dusjhjørne og opphengt toalett, Kjøkken med hvitevarer og stue med utgang til terrasse på 10 Kvm. 

Bod i kjeller på ca 8 kvm. 

Stor felles takterrasse med panorama utsikt 
Felles lounge ved inngangsparti. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Leiligheten er helt ny i 2015 og holder god standard med alt av hvitevarer på kjøkken og bad! 

Leiligheten leies ut med komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, garderobeskap, med mer. 

Leiligheten har trådløst internett fra Homenet
Leietaker må selv tegne abo på Kabel-TV. Grunnpakke internett medfølger. 

Alle gulvene har lakkert eikeparkett, malte lyse vegger og himlinger. 

Kjøkken: 
Sigdal kjøkken med glatte fronter, og granitt sort laminat benkeplate. 
Det medfølger komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. 

Bad/Wc:
Innredning fra Sigdal med underskap, hvit servant og ettgreps blanderbatteri. Speil over servant. 
Vegghengt klosett for enklere rengjøring. 
Downlights på bad. 
Flis på vegger og i himling. Varmkabler i gulvene. 
Det medfølger vaskemaskin og tørketrommel. 

Leiligheten har porttelefon. 

Oppvarming

Oppvarming og varmtvann dekkes ved tilkobling til fjernvarmenett. Vannbåren varme med gullvarme i alle rom. Dette er en del av husleien. 

Overtagelse

2458744

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Leilighten leies ut med integrerte hvitevarer på kjøkken (kjøl/fryseskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin). Det medfølger også vaskemaskin og tørketrommel. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Medfølger i leien:

- Internett fra Homenet (Grunnpakke)
- Varmt vann og fjernvarme

Medfølger ikke: 

- Kabel-TV må tegnes av leietaker
- NRK avgiften. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.