Jordal Terrasse 4

Leie mnd.

13 500 kr

Etasje
3
Byggeår
1991
Soverom
1
P-ROM
54 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Kampen/Jordal - Pen og sentral 2-roms leilighet med solrik balkong. TV/bredbånd inkl. Ledig 02.01.20!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Jordal Terrasse 4, 0658 Oslo
Gnr. 232, bnr. 433, snr. 79 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Jordal Terrasse er et hyggelig sameie med et godt bomiljø mellom Vålerenga, Kampen og Gamlebyen. Leiligheten har en meget sentral og populær beliggenhet, men likevel tilbaketrukket i rolige omgivelser. Fra boligen er det gangavstand til sentrum. Flottetur- og rekreasjonsområder som Kampen Park,Tøyenparken, Botanisk hage og Middelalderparken, samt kort vei til Tøyenbadet. Ellers flotte rekreasjonsområder som Ekebergåsen og turvei langs Alnaelven. Treningsmuligheter ved SATS Elixia rett ned i gaten, samt Jordal med kunstgressbane, skatepark og Jordal idrettsanlegg ligger i umiddelbar nærhet. Nye Jordal Amfi ishall står klar i løpet av 2019.

Fra leiligheten er det kort vei til nye Ensjøbyen som har blitt et meget populært boområde de siste årene oger fremdeles under utvikling. Her finner man flere butikker og servicetilbud. Gladengveien er opparbeidetsom en miljøgate med Hovinbekken som nå renner åpent fra Teglverksdammen og som senere skal ende opp i et vannspeil på Ensjø torg. Det er svært god offentlig kommunikasjon i området. Busslinje 37 som går hele døgnet. T-banestasjon Ensjø ligger ca 2 minutters gange unna leiligheten. I tillegg går det flybuss fra Helsfyr til Gardermoen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm
Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 54 kvm

Leiligheten inneholder: Entré, bad, 1 soverom, kjøkken og stue med utgang til solrik sørvestvendt balkong.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Entre:
Romslig og innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Kjøkken:
Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har godt av skap og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra 2011 med laserte fronter og vitrineskap. Laminert benkeplate. Mekanisk avtrekk fra kullfiltervifte. Videre er kjøkkenet utstyrt med induksjonstopp, innbygget stekeovn, integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger.

Stue:
Lys og åpen stue med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og skaper en god romfølelse. Utgang til en solrik sørvestvendt balkong på 7,5 kvm med utsikt

Bad:
Moderne og pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Heltre eik benkeplate med topp montert servant, underskap og speil med belysning. Downlights i himling. Vegghengt toalett og dusjgrube med glassbyggerstein.

Soverom:
Lyst og romslig soverom med plass til dobbeltseng. Stor skyvedørsgarderobe med godt av lagringsplass.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet og har gulvvarme på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:
- Grunnpakke kabel-tv
- Internett med fiber
- Varmtvann
- Trappevask

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.680,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15.02.2018 og utløper: 28.02.2021.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.