Juterudåsen 55 B

Leie mnd.

14 800 kr

Etasje
2
Byggeår
1983
Soverom
2
P-ROM
75 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda

Slependen / Tanum - Lys 3-roms leilighet i landlig og svært barnevennlig område til leie. Umøblert - Balkong - Garasje!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Juterudåsen 55 B, 1341 Slependen
Gnr. 51, bnr. 14, snr. 62 i Bærum kommune

Områdebeskrivelse

Denne boligen ligger i et svært barnevennlig område, omgitt av rekkehus og leiligheter. Sameiet har et stort fellesareal / tun, med lekeplass og ballplass. Det er ingen gjennomkjøring på tunet, og det er biler her kun ved av-og på lessing. 

Leiligheten  ligger fint til på en høyde, noe som gir flott utsikt. Nærmiljø med meget gode fritidstilbud innen idrett, kunst og kultur for barn og ungdom

Fra leiligheten er det gangavstand til togstasjon på Slependen. Det er også god bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Gangavstand også til Gyssestad båthavn.

Kort vei til Sandvika, hvor man finner Sandvika storsenter, kino, butikker, servicetilbud mm. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehager, barneskoler på Tanum og Jong, ungdomsskole på Bjørnegård

Det er også flotte turmuligheter i Tanumskogen og Vestmarka med skogsbilveier, stier og ski- og lysløyper. Badestrender på Kalvøya, Nesøya og HolmenAreal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm

I tillegg disponerer boligen rikelig med oppbevaringsplass i innvendig bod, samt stor kjellerbod.  Fellesboder for sommer-, vinter- og haveutstyr. 

Leiligheten inneholder:
Entré, stue, kjøkken/stue, balkong, 1 bad, 2 soverom.

Husleien inkluderer:
- Garasjeplass.
- Hvitevarer på kjøkken og bad.
- Kabel-tv. Grunnpakke fra Altibox er inkludert i husleien.  Leiligheten er tilknyttet fiber bredbånd.

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Parkering

1 garasjeplass i låst fellesanlegg.  Automatisk portåpner og strømuttak, samt gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Standard

Velkommen til Juterudåsen- en lys og trivelig 3-roms leilighet til leie på Slependen/Tanum. Boligen ligger i et svært barnevennlig område.  Kort vei til Slependen togstasjon og andre servicetilbud.

Standard:

Leiligheten er pen gjennomgående og fremstår som godt vedlikeholdt. Lyse og tidsriktige farger på innervegger.  Smart og arealeffektiv rominndeling.  Utgang til balkong vendt mot landlige og hyggelig boligområde. 
Leiligheten har en god planløsing med store vinduer, rikelig med dagslys og utsikt på begge sider.  Sørvendt balkong med meget gode solforhold.  Ingen gjenboere.

Rom:

Entré
Entré med god plass til oppbevaring. 

Bad
Romslig og flislagt bad med badekar. Varmekabler på gulv.

Stue
Stor stue, med åpen løsning mot kjøkken. Utgang fra stuen til en 9 kvm sydvendt balkong. Fra balkongen er det flott utsikt mot vest til Skaugumåsen, og mot Nordstrand og Nesodden.

Kjøkken
Lyst kjøkken, med alle hvitevarer: Oppvaskmaskin, kjøl/frys og komfyr. 

Soverom
Leiligheten har to soverom. Begge har garderobeskap. 

Bod
Det er også en innvendig bod som kan benyttes som garderobe, eller til øvrig oppbevaring. 


Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. 

Overtagelse

2458634

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 44.400,-

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.

minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.