Kirkeveien 50

Leie mnd.

10 700 kr

Byggeår
1937
P-ROM
22 m²
Type
Andelsleilighet

MAJORSTUEN- Meget pen og arealeffektiv 1-roms leilighet inkl. fjernvarme, varmtvann og kabel-tv. Romslig balkong- nytt kjøkken og bad- nærhet til alt!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Kirkeveien 50, 0368 Oslo
Gnr. 215, bnr. 162  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Fra leiligheten er det gangavstand til "alt". Her bor du meget sentralt, og i umiddelbar nærhet til både offentlig kommunikasjon, populære og attraktive handlegater, hyggelige kaféer og restauranter og vakre rekreasjonsområder.

Mat og drikke:
Nærområdet kan by på et godt utvalg dagligvarebutikker - også søndagsåpne. I gangavstand fra leiligheten ligger Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Her finner du også et rikt utvalg av hyggelige kaffebarer, restauranter og spesialforretninger.

Handel:
Bogstadveien og Hegdehaugsveien er meget populære handlegater. Du finner både spennende spesialforretninger og nisjebutikker, samt et rikt utvalg forretninger for alle og enhver. Majorstuen har generelt et stort utvalg av alle typer forretninger, apotek, Vinmonopol, kino, treningssentre og alle tenkelige servicetilbud forøvrig.

Rekreasjon:
Som nærmeste nabo ligger vakre Frognerparken med Vigelandsparken, Frognerbadet og Frogner stadion. Her er det noe for alle og enhver med både hyggelige turområder, badeanlegg, tennisanlegg, fotballbane og
skøytebane på vinterstid. Det er kort vei til Marienlyst med sine flotte idrettsanlegg, store grøntområder og minigolfanlegg. Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter.

Offentlig kommunikasjon:
Majorstuen er et kollektivknutepunkt med et meget godt kollektivtilbud. Her går både t-bane, trikk og buss med hyppige avganger rundt i Oslo. Nærmeste holdeplass er Frogner stadion og Majorstuen med både buss og trikk.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 26 kvm
Totalt bruksareal: 22 kvm
Totalt primærrom: 22 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Husleien inkluderer:
- Fyring (fjernvarme) og varmtvann.
- Kabel-tv (sameiets grunnpakke med Get).
- Full møblering.
- Tilgang til felles vaskeri.

- Strømabonnement tegnes selv av leietaker.
- NRK lisens betales av leietaker ved bruk av tv. 

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Velkommen til Kirkeveien 50- en pent møblert og meget sentral 1-roms leilighet på Majorstuen. Umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, servicetilbud og serveringssteder. Boligen ligger i 2.etg og er vendt mot rolig bakgård. Her kan du virkelig flytte rett inn!

Standard
Leiligheten har gjennomgående god standard og er godt vedlikeholdt. Innerveggene er nymalt i tidsriktige og lyse farger. Pent gulv i laminat. Nytt kjøkken og bad.

Stue/soverom
Flott og arealeffektiv stue med store vindusflater som slipper inn mye lys og som skaper en trivelig romfølelse. Stuen er pent og praktisk møblert, med blant annet ny sovesofa fra Bolia som svært enkelt lar seg trekke ut/inn. Utgang til romslig balkong vendt mot trivelig bakgård. Balkongdøren ble byttet ut i 2011, som bidrar til god isolasjon i boligen.

Kjøkken
Praktisk kjøkken med god plass til oppbevaring. Gjennomgående og pene fronter, samt benkeplater i Larvikitt. Kjøkkenet ble pusset opp sent i 2018 og er spesialtilpasset fra HTH med hvitevarer fra Miele. 

Hvitevarer som medfølger: komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser.

Bad
Badet er renovert i 2019 og er av god standard. Fronter som gir badet et moderne uttrykk. Lyse og delikate fliser både på gulv og vegger. Varmekabler i gulv.

Entré
Entré med plass til oppbevaring. 
Oppvarming

Sentralfyring via fjernvarme. Varmekabler i gulv på bad.

Overtagelse

2458727

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.32.100,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.3.852,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.