Konows gate 39

Leie mnd.

16 500 kr

Etasje
2
Byggeår
1991
Soverom
2
P-ROM
67 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Nye Gamlebyen - UTLEID. Lys og delikat 3-roms med god planløsning, heis og fransk balkong. Parkering.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Konows gate 39, 0196 Oslo.
Gnr. 233, bnr. 258, snr. 1 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i etablert og rolig nabolag på nedsiden av Ekebergskrenten i Gamlebyen. 
Dette er et meget barnevennlig område med små trafikkerte gater, store skogsområder like i nærheten, mange parker og flere lekeplasser. En nyere og prisbelønt barnehage ble ferdigstilt i 2014 og kan sees fra leiligheten.

Gamlebyen har en svært sentral plassering i byen, med kort vei til alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer for å nevne noe.
Det er turstier fra området som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken med skulpturparken  samt Ekebergrestauranten som tilbyr nydelig mat kombinert med fantastisk utsikt. Fra restauranten er det prosjektert gondolbane helt ned til Bjørvika. På Ekebergsletta finnes det et rikt fritidstilbud med store, flotte turområder sommer som vinter. Det kan nevnes lysløype, fotballbaner, idrettshall, minigolfbane samt ridesenter.
Like nedenfor Ekebergåsen ligger Sørenga rekreasjonsområde. Her finnes også Botsparken, Middelalderparken med vannspeilet, Ruinparken med ruinene av den første kongsgården og kongens kapell, Mariakirken.
Offentlig kommunikasjon; trikk og bussholdeplass finnes "rett rundt hjørnet". I tillegg er det kort avstand til Oslo Bussterminal, Grønland T-banestasjon og til Oslo Sentralstasjon. Trikkens linje 18 og 19 stopper i Oslo gate ved Oslo hospital. 18-trikken tar deg blant annet til Universitetet på Blindern. 

Området er forøvrig beliggende rett ved Oslos spennende byutvikling rundt operabygget. Operaen er ferdigstilt og byggingen av Fjordbyen/Bjørvika/Sørenga er i full gang. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Med utbyggingen i Bjørvika vil området få økt betydning som rekreasjonsområde, samtidig som det vil sikre området en fin verdiutvikling videre. 
Stadig flere har fått øynene opp for den unike kombinasjonen av stille skjermet atmosfære ved foten av Ekebergskrenten og supersentral beliggenhet midt i byen. Den voksende populariteten skyldes nok også til en viss grad områdets lyse fremtidsutsikter. Med utbygging av Fjordbyen og E18 som er lagt i tunnel, åpnes bydelen mot sjøen og de nye områdene.

Velkommen til et spennende og attraktiv område!

Barnehager og skoler

Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) - 0.2 km.
Smilet familiebarnehage (0-3 år) - 0.4 km.
Utsikten barnehage (3-6 år) - 0.5 km.

Ekeberg skole 1.-7. kl. - 2 km.
Gamlebyen skole 1-7 kl. - 0.8 km.

Nyskolen i Oslo 1.-10. kl.- 2 km.
Ryenberget skole 1.-10. kl. - 2 km.
Jordal ungdomsskole 1.-10. kl. - 1.5 km.

Kongshavn videregående skole 1.4 km.
Holtet videregående skole 3.2 km.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:
Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 3,4 kvm.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Entré:
Praktisk og romslig entré med lysmalte vegg- og takflater og 3-stavs parkett på gulv. Fra entréen er det adkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue:
Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe med tilhørende møblement samt spisebord. Lysmalte vegg- og takflater, 3-stavs parkett på gulv og downlights i himling. Fra stuen er det tilgang til fransk balkong. 

Kjøkken:
Praktisk åpen kjøkkenløsning mot stue. Pen kjøkkeninnredning fra Kvik med hvitmalte glatte fronter, heltre benkeplate med underlimt servant og innfelt platetopp, integrerte hvitevarer som komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. 

Badeværelse:
Lekkert flislagt badeværelse med wc, stilig servant på benkeplate i heltre med skuffeseksjon under. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. 

Soverom:
Lyse og pente soverom med god plass til dobbeltseng, rikelig av oppbevaringsplass i garderobeskap. Lysmalte vegg-og takflater og 3-stavs parkett på gulv. 

Utstyr/ fasiliteter:
- Heis i bygget
- Kabel-TV fra Get
- Dørcalling
- Downlights i alle rom


* Ønsker du å komme på visning? Send gjerne en e-post til: oystein.sannes@krogsveen.no

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i baderomsgulv. 

Overtagelse

2458756

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 49.500,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 5.940,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.