Krokroa 7B

Leie mnd.

11 900 kr

Etasje
2
Byggeår
2018
Soverom
2
P-ROM
70 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda

EIDSVOLL/RÅHOLT: Meget pen 3R sentralt på Råholt m/god standard! *Garasje *Hvitvarer *Balkong *Peis *Møblert

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Krokroa 7B, 2070 Råholt
Gnr. 96, bnr. 616, snr. 6,  i Eidsvoll kommune.
Lnr  H0202

Områdebeskrivelse

BELIGGENHET
Vestengkroken boligsameie ligger på Råholt, et tettsted i Eidsvoll kommune i Akershus fylke.

Råholt ligger i den sørlige delen av grunnlovsbygda Eidsvoll. Det er ca. 12 300 innbyggere og tettstedet opplever en rivende utvikling med mange nyetableringer og økt tilflytting. Sentralt for utviklingen står EidsvollVerk stasjon, etablert i forbindelse med utbyggingen av hovedflyplassen på Gardermoen. Sentralt for stedet og sentralt for norsk historie er også Eidsvollsbygningen hvor Norges grunnlov ble forfattet og hvor prins Christian Frederik ble valgt til Norges konge i 1814.  

I 2014 åpnet AMFI Eidsvoll med over 50 butikker, serveringssteder og eget helsesenter. Råholt har ny moderne svømmehall, full barnehagedekning, gode moderne barne- og ungdomskoler.

Friluftsliv
Dette er stedet for alle som er glade i å ha naturen og sportslige aktiviteter like utenfor stuedøren. Om sommeren kan man sykle eller gå på merkede løyper ialle retninger inne i marka. 
Her kan man bade i deilige innsjøer, padle med kano, fiske, eller gå på historiske stier. Om høsten kan man plukke både blåbær, tyttebær og villbringebær. Det finnes også en mengde 
sopparter her som kan plukkes til spennende retter. Gjennom vinterhalvåret kan man ta skiturer i flotte preparerte løyper. Nyt naturen hele året! I dette boligområdet ligger alt til rette for
 et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv. Det er lett å finne roen og det gode liv på Råholt.


Offentlig kollektiv:
To avganger i timen fra Eidsvoll Verk stasjon til:
• Oslo Lufthavn, 5 minutter
• Lillestrøm, 19 minutter
• Oslo S, 30 minutter
• London, 2 timer

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Adkomst fra Oslo. Følg E6 nordover og følg avkjøringen mot Råholt. Følg Trondheimsveien mot Råholt sentrum og ta til venstre i krysset ved Råholt kirke inn på Kroken. Kjør 200 meter og du vil få tomten på venstre side.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm

Leiligheten har beliggenhet i 2 etasje.

Innhold
Lnr H0203 : Entrè, innvendig bod, 2 soverom, bad, kjøkken & stuen. Utgang til balkong.
Det medfølger også en garasjeplass og utvendig bod.

Tomten

Det er fire husene som danner sammen et trivelig felles tun. Samtlige leiligheter har utsyn over tunet som vil bestå av lekeplass med huske, sandkasse etc. 
Tomten er fellesareal.


Parkering

- Det medfølger bruksrett til egen garasje.
- Det vil i tillegg legges opp til utvendige felles/gjeste parkeringsplasser. Antall P-plasser er regulert av Eidsvoll kommune.

Standard

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser på badet og i entrè. Parkett i resterende rom.
Vegger:Profilerte panelplater på vegger. Badromsplater på badet.

ENTRÈ: 
En lys og romslig entrè på 8 kvm. Ved entrè finner du også en praktisk innvendig bod, som gir på gode lageringsmuligheter med mer.

BAD
Moderne og pent flislagt bad av romslig størrelse, 6,7 kvm. Badet er  innredet med lys baderomsinnredning, toalett og dusjhjørne. Det medfølger vaskemaskin.
Gulvvarme i gulv.

SOVEROM
Leiligheten har 2 lyse soverom på 12. 2 kvm og 7,1 kvm. På begge soverommene har store vindusoverflater som slipper inn godt med naturlig lys.
Soverommene er ferdig møblert med senger og garderobesskap.

STUE & KJØKKEN
Leiligheten har en moderne og åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette gir en luftig romfølelse. Kjøkken fremstår i lys utførelse hvor det er godt med både benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning fra sigdal  med integrert komfyr og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Stuen fremstår av romslig størrelse hvor det er en romslig sofagruppe med tilhørende møblement. I stuen finner du også en moderne peis, som gir rikelig med varme på kalde vinterkvelder.

Fra stuen er det også utgang til en vestvendt balkongav romslig størrelse. Her er det  en hyggelig sittegruppe.

Oppvarming

- Gulvvarme i gulv på badet
- Panelovner
- Peis i stue

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 35 700

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på Tv/internett

Inventar
- Vaskemaskin på badet
- Hvitevarer på kjøkken.
- Garderobesskap  soverom.
- Senger på soverom
- Møblement i stue.

Husleien inkluderer ikke
- Strøm 
- Andre abonnomenter.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.