Krumgata 4

Leie mnd.

9 000 kr

Etasje
4
Byggeår
1898
Soverom
1
P-ROM
21 m²
Type
Eierleilighet

Bislett/St.Hanshaugen - Smart og delikat 1-roms med meget stille og sentral beliggenhet. Umøblert. Langtidsleie.

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Flott og arealeffektiv 1-roms med meget hyggelig beliggenhet. Leiligheten ligger i stille blindgate uten sjenerende trafikk.
- Langtidsleie fra 1.november (15 mnd bindingstid)
- Leietaker tegner eget abonnement på tv,internett og elektrisitet.
- 3 mnd depositum
- Det vil bli foretatt kredittsjekk av potensielle leietakere.
- Før innflytting skal første husleie og depositum være betalt.

Leiligheten inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad. Det medfølger kjellerbod.

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort.

Eiendommen

Krumgata 4, 0170 Oslo
Gnr. 217, bnr. 211, snr. 24  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Krumgata er en hyggelig liten blindgate mellom St. Hanshaugen og Bislett. Gården ligger på en liten høyde, og tilbaketrukket fra trafikk og støy. Sentralt med nærhet til alle byens fasiliteter og servicefunksjoner.

Kort vei til bla. Høyskolen i Oslo og Universitetet. 10 minutters gange til; Sentrum, Majorstuen og Bogstadveien med servicetilbud som forretninger, vinmonopol, post, bank, matbutikker, kaféer, kinoer og restauranter. Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter.

Treningsanlegg og Bislett stadion like ved. Stensparken og St. Hanshaugen med tur- og rekreasjonsmuligheter i kort avstand. Krumgata er stengt for gjennomkjøring.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for leieforholdet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 21 kvm
Totalt primærrom: 21 kvm

Bruksareal:

Primærrom:
Entré, bad, stue/kjøkken/sov: 21 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod

Tomten

Eiet tomt på 508 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Felles bakgård med sittegrupper og beplantning.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Lys og arealeffektiv leilighet med særdeles attraktiv beliggenhet i stille blindvei.
Leiligheten er malt i lyse farger, og ble i sin helhet pusset opp i 2010.

Entré: 
Velkommen inn! I entreen finner man praktisk garderobeskap til yttertøy.

Stue/kjøkken/Soverom:
Leiligheten er en 1 roms leilighet og har ikke eget soverom. Stuen er i åpen løsning mot kjøkkenet og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Kjøkkeninnredningen har grå glatte fronter med integrerte hvitevarer. Benkeplate i laminat med nedfelt stålkum og ett-greps blandebatteri.

Bad:
Delikat baderom som er flislagt. Det er varmekabler i gulvet. Dusjhjørne, servant med speil over, vegghengt toalett. Vaskmaskin medfølger.

Gulv:
Det er parkett i hele leiligheten med unntak av badet som er flislagt.

Vegger: 
Malte flater. Badet er flislagt.

Himling:
Malte flater, det er downlights i himlingen på badet.

Oppvarming

Det er elektrisk oppvarming via panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.
minusVis mindre
Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.