Kulturhusgata 21

Leie mnd.

12 000 kr

Etasje
3
Byggeår
2014
Soverom
1
P-ROM
41.9 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

LØRENSKOG SENTRUM: Moderne 2R m/god standard i 3 etasje* Garasje *Møblert * Hvitevarer * Fjernvarme og Vv

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Kulturhusgata 21, 1473 Lørenskog
Gnr. 108, bnr. 813, snr. 17  i Lørenskog kommune.

Områdebeskrivelse

Kulturhusgata 21  ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i Lørenskog med umiddelbar nærhet til Metro. Midt i smørøyet på Lørenskog har du nærhet til det meste en skulle trenge.

Fra leiligheten er det gangavstand til alle fasiliteter, blant annet kulturhus ogkollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S og Lillestrøm. Videre er det nærhet til skoler, barnehager, flotterekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. 

Boligen ligger nært til Østmarka medbadevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter.Området har kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall ogtennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til tursti langs Langvannet, flottebademuligheter ved Vesletjernet med nyetablert turløype rundt vannet, samt flotte tur- og friluftsområder iØstmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt inorgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turerinnover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seginnover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nærthold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range,putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales. Populære Lørenskog Hus kan også anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino,konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til offentlig kommunikasjon gjør Kulturhusgata 23 til et meget attraktivt område å bosette seg. Det er ca. 15 km. til Oslo S, og ca. 40 km. til Gardermoen.

Annet:
Linker som kan være av interesse for området:
- Skihallen, http://www.skihallen.no/
- Losby golf, http://www.losby.no/
- Skiforeningen, http://www.skiforeningen.no/marka/loyper/?id=252
- Styrketreningsanlegg,

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 45,3 kvm
Totalt primærrom: 41,9 kvm

Leiligheten har beliggenhet i 3 etasje.

Innhold:    
Entrè, bad, soverom og åpen stue kjøkken løsning med utgang til en balkong på 8,9 kvm. I tillegg medfølger en praktisk og romslig innvendig bod på 3,4 kvm
 
- Det medfølger en praktisk sportsbod i felles bodanlegg, som ligger i samme etasje som leiligheten.
- Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg nr 1.

Tomten

Eiet tomt på 2.043 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller

Standard

STANDARD
Leiligheten fremstår med gjennomgående god standard fra byggeår i 2014.  Leiligheten har en arealeffektiv planløsning med generelt romslig rom, som fremstår i lyse farger. Det er godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys.

Leiligheten er perfekt for enslige eller et par! Har kan dere flytte rett inn! 

INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Det er fliser på badet og gjennomgående parkett i resten av leiligheten. 
Vegger: Det er fliser på badet, ellers fremstår resterende vegger malt i lyse farger.
Himling: Himling er malt.

ENTRÈ
Leiligheten har en praktisk og avskilt entrè som fremstår i lyse farger, som gir et godt første inntrykk av leiligheten. Her finner du også en praktisk innvendig bod som gir gode muligheter for en innvendig bod. 

BAD
Et moderne og flislagt bad fra 2014, som fremstår av romslig størrelse. Badet er innredet med lys fritthengede baderomsinnredning med både underskap- og overskap, samt speil og belysning. Praktisk og moderne dusjhjørne med innsvingbare dusjdører og ett vegghengt toalett. Det medfølger en kombi vaskemaskin/tørketrommel.

Det er gulvvarme i gulvet.

SOVEROM
Leiligeheten har ett soverom i med inngang fra stue/kjøkken løsningen. Soverommet fremstår av romslig størrelse og i lyse farger. Her er det godt med naturlig dagslys fra store vindusoverflater. 
Soverommet er av romslig størrelse hvor det god plass til en dobbelseng med tilhørende møblement. Det medfølger flere garderobesskap.

STUE & KJØKKEN
Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det også er godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette gir rommet en romslig og luftig romfølese.

Kjøkkeninnredning i lys utførelse med laminat benkeplate. Det er godt med skapplass med både under-og overskap. Det medfølger alt av hvitevarer.  
I stue/ kjøkken løsningen er det plass til både en hyggelig spisegruppe, samt en sofagruppe med tilhørende møblement. Det er utgang fra stuen ut til trivelig balkong, hvor du har utsyn over nærområdet.

Annet:
Leiligheten leies ut i dag og det er ikke kjent at det foreligger noen mangler ved boligen.
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

- Fjernvarme via radiator.
- Gulvvarme i gulv på badet.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36 000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på Tv &Internett
- Fjernvarme
- Hvitevarer på kjøkken. 
- Kombo vaskemaskin/tørketrommel på badet.
- Flere garderobeskap på soverommet.
- Spisebord med 2 stoler
- Sofa med salongbod.
- Utemøbler på balkong.

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Andre abonnomenter.

Postkasse - skiltet koster kr 150,-. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.