Kurland

Kurlandsåsen 29F

Leie mnd.

11 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1978
P-ROM
37 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje

Arealeffektiv 1(2)-romsleilighet med terrasse. - Hvitevarer - Sentrumsnært - Garasjeplass!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Kurlandsåsen 29F, 1479 Kurland
Gnr. 83, bnr. 224, snr. 87 i Lørenskog kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Kurland i Lørenskog kommune, med kort vei til skole, barnehage, butikk og marka m.m. Det er også gode kollektive transportmuligheter mot både Oslo, Lillestrøm og Strømmen. Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, svømmehall, treningssenter, kino og bibliotek m.m. Det er også kort vei til Åmotdammen med badevann og turmuligheter, samt hytten til Lørenskog Skiklubb som har en nyere etablert lysløype. 

Østmarka byr for øvrig på gode tur- og friluftsområder både sommer og vinter. Losby Gods og golfbane ligger kun en liten kjøretur unna. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 37 kvm
Totalt primærrom: 37 kvm
Areal er innhenter tilstandsrapport datert 05.09.2019 av Roy Bekkesletten.

Leiligheten ligger 1. etasje.

Innhold
Entre, bad, disponibelt rom som har blitt benyttet som soverom og stue med åpen løsning mot kjøkken. Disponibelt rom er ikke godkjent som soverom. Fra stue er det utgang til balkong. Det medfølger også en garasjeplass i felles garasjerekke.

Parkering

Utleier disponerer en garasjeplass som medfølger om det er ønskelig. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Kurlandsåsen 29F er en attraktiv og lys leilighet. Leiligheten er beliggende i et rolig nabolag med pene omgivelser. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning.

Verdt å merke seg:
- Nymalt leilighet
- Gode oppbevaringsløsninger
- Varmekabler på bad og entre
- Automatsikringer 
- Integrerte hvitevarer
- Vaskemaskin
- Garasjeplass om ønskelig 
- Terrasse
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Entre:
Innbydende entre med god plass til å henge fra seg yttertøy i en praktisk garderobeløsning med speil. Gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen med nymalt vegger i lys fargetone. Det er downlight i tak og varmekabler i gulvet. 

Bad:
Pent bad med flislagte vegger og gulv. Videre er det toalett, romslig dusj med glassvegger, servant, speil og oppbevaringsløsninger. Badet er romslige med varme i gulvet. Det medfølger vaskemaskin.

Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Innredningen har finerte fronter med grå laminat benkeplate. Det er stålplater mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet har integrert stekeovn, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator. Videre har du en 117 liter varmtvannsbereder fra 2013. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spiseplass som passer perfekt som familiens samlingspunkt. 

Stue:
Romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Veggene er nymalte. Fra stuen er det adkomst til en balkong med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i hyggelige omgivelser. Eiendommen har en syd/vest beliggenhet og har utmerkede solforhold fra morgen til kveld.

Disponibelt rom:
Disponibelt som har blitt benyttet som soverom, men rommet er ikke godkjent som soverom. Her er det plass til dobbeltseng og rommet gir rikelig med oppbevaringsmuligheter. 
 
Garasje:
Det medfølger en garasjeplass om ønskelig. 

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner. Det er varmekabler i entré og på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Det medfølger i husleien:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Hvitevarer på kjøkkenet: Stekeovn, platetopp, integrert kjøleskap og oppvaskmaskin. 
- Vaskemaskin

Det medfølger ikke i husleien:
- Strøm
- Tv og internett

Leiligheten har egen strømmåler. Leietaker må tegne egen inneboforsikring. 

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 33.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.11.2019 og utløper: 01.11.2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.