Landgangen 2, leil 86-4-4

Leie mnd.

16 500 kr

Etasje
4
Byggeår
2011
Soverom
1
P-ROM
36 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tjuvholmen, Flott møblert 2-roms leilighet til leie! Helt i vannkanten.

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest atrraktive områder. Leiligheten ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pen leilighet og nyt den flotte utsikten. 
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 37 kvm
Totalt primærrom: 37 kvm

Inneholder: 4.etg: entrè, baderom, bod/garderobe, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er møblerte.

Kontakt megler ved behov for garasjeleie. 

I tillegg disponerer leilighetene 1 bod i kjeller. 

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.

Vegg i vegg med The Thief er det ledig 1 stk fullt møblert 2-roms leiligheter for utleie. 

Leilighetene er innredet med god standard.

Inkl er møbler, hvitevarer, kjøkkenutstyr og kabel-tv/bedbånd (50 m/bit). 

Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikate baderom med heldekkende servant med underskap, vegghengt wc, dusj med glassdører og vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med dobbetseng, garderobeskap og pen utsikt. Fullt utsyrt moderne kjøkken med dekketøy og  hvitevarer. Hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Stue med sofadel, bord og stoler, samt tv med tv-benk. 
 
Det medfølger bod i kjeller. 
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.

Energikostnader kommer i tillegg til husleien. (dvs strøm, fjernvarme og varmtvann). 
Oppvarming

Elektrisk

Overtagelse

2458617

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 49.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.5.940,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalingerLeien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. 
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.