Landgangen 2, leil.86-5-3

Leie mnd.

15 750 kr

Etasje
5
Byggeår
2011
Soverom
1
P-ROM
36 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tjuvholmen, Flott 2-roms leilighet til leie med balkong! Helt i vannkanten. Umøblert, men leier kan selge møbler.

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest atrraktive områder. Leilighetene ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pene leiligheter og nyt den flotte utsikten. 
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 36 kvm 
 
Leiligheten ligger meget attraktivt til i 5.etg i bygget.

Inneholder: entre, baderom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning. 

Leil.86-5-3  har også meget hygggelig balkong.

Kontakt megler ved behov for garasjeleie. 

I tillegg disponerer leilighetene 1 bod i kjeller. NB: Nedgang til bodanlegg i nabobygg, Dyna brygge 4.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.

Vegg i vegg med The Thief er det ledig meget pen 2-roms leilighet for utleie. 

Inkl er hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv og bredbånd (pt. 50 m/bit).

Leietaker kan selge diverse møbler etter nærmere avtale. Bilder av disse ligger på slutten av bilderekken i annonsen. 

Info fra leietaker vedr møbler: Leiligheten har i praksis blitt benyttet som pendlerleilighet, hvor alle møblene ble kjøpt nytt for litt over 1 år siden. For min del er det naturligvis mye styr å skulle flytte alt med meg, så de kan gjerne medfølge for en billig penge, eksempelvis 5.000 for alt samlet. 

- 1 sofa med uttrekkbar gjesteseng
- 1 lite sofabord-sett
- 1 rundt spisebord med stoler
- 1 kontinentalseng
- 1 stk TV-møbel
- 1 stk balkongsett


Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikate baderom med heldekkende servant med underskap, vegghengt wc, dusj med glassdører og vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med plass til dobbetseng. Garderobeskap på soverom medfølger. Pent moderne kjøkken med hvitevarer. Hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Stue med pen utsikt og utgang til meget hyggelig balkong.  
 
Det medfølger bod i kjeller. 
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.

Energikostnader kommer i tillegg til husleien. For fjernvarme og varmtvann betales kr.210,- pr mnd. 

Leietaker betaler strøm direkte til strømleverandør. 


Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.880,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.5.745,60.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalingerLeien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. 

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong.
minusVis mindre
Kim Veisten
Eiendomsmeglerfullmektig

Kim Veisten

Telefon

Lurer du på noe

Kim svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.