Landgangen 2, leil.86-5-3

Leie mnd.

15 750 kr

Etasje
5
Byggeår
2011
Soverom
1
P-ROM
36 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tjuvholmen, Flott 2-roms leilighet til leie med balkong! Helt i vannkanten. Umøblert men med hvitevarer.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest atrraktive områder. Leilighetene ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pene leiligheter og nyt den flotte utsikten. 
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 36 kvm 
 
Leiligheten ligger meget attraktivt til i 5.etg i bygget.

Inneholder: entre, baderom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning. 

Leil.86-5-3  har også meget hygggelig balkong.

Kontakt megler ved behov for garasjeleie. 

I tillegg disponerer leilighetene 1 bod i kjeller. NB: Nedgang til bodanlegg i nabobygg, Dyna brygge 4.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.

Vegg i vegg med The Thief er det ledig meget pen 2-roms leilighet for utleie. 

Inkl er hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv og bredbånd (pt. 50 m/bit).

Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikate baderom med heldekkende servant med underskap, vegghengt wc, dusj med glassdører og vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med plass til dobbetseng. Garderobeskap på soverom medfølger. Pent moderne kjøkken med hvitevarer. Hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Stue med pen utsikt og utgang til meget hyggelig balkong.  
 
Det medfølger bod i kjeller. 
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.

Energikostnader kommer i tillegg til husleien. For fjernvarme og varmtvann betales kr.210,- pr mnd. 

Leietaker betaler strøm direkte til strømleverandør. 


Overtagelse

2458718

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalingerLeien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.880,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.5.745,60.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig. 

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. 

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.