Landgangen 3

Leie mnd.

42 000 kr

Etasje
8
Byggeår
2013
Soverom
2
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

TJUVHOLMEN- Eksklusiv toppleilighet med fjordutsikt og stor terrasse på hele 48 kvm. Vestvendt balkong- møblert- garasjeplass!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Landgangen 3 , 0252 Oslo
Gnr. 210, bnr. 50, snr. 70 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Landgangen 3 ligger fint til på Tjuvholmen like ved The Thief hotell. Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) er i ferd med å gjøre Aker Brygge enda mer hyggelig, spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 185 kvm
Totalt bruksareal: 165 kvm
Totalt primærrom: 159 kvm

Husleien inkluderer:
- Møblering.
- Fjernvarme og varmtvann.
- Kabel-tv og internett (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør). 
- 1 garasjeplass. 

Leietaker tegner eget strømabonnement.

Standard

Velkommen til Landgangen 3- en eksklusiv og sjelden toppleilighet i 8.etasje med heisankomst på Tjuvholmen. Bygget ble ferdig oppført i 2013 og ble samme år nominert til Oslos bys arkitekturpris. 

Leiligheten er innholdsrik med privat terrasse på hele 48 kvm- noe som gir boligen et unikt særpreg i et sentralt byområde. Terrassen vender mot fjorden og Bygdøy. Leiligheten har også en vestvendt balkong som vender mot Fillipstad, Skillebekk og Holmenkollen. Boligen kan blant annet by på to gode soverom, lekkert kjøkken og tre meget delikate bad. Virkelig en bolig som må oppleves!

Standard:
Leiligheten har gjennomgående høy standard med ekslusive materialvalg. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på gulv. Smart og arealeffektiv rominndeling, samt godt med oppbevaringsplass. Screening på de aller fleste vinduer, som styres med fjernkontroll. Rett og slett en fantastisk og luftig leilighet!

Rom:

Entré
Innbydende entré med god oppbevaringsplass. Entréen viser umiddelbart leilighetens unike stil med innsyn til lekkert kjøkken. Leiligheten er arealeffektiv med stor gang/korridor som kan brukes til ekstra oppbevaring. 

Stue
Meget pen og åpen stue med utgang til fantastisk terrasse på 48 kvm. Store og unike vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en trivelig romfølelse. Pen og stor spisegruppe i stuen. 

Kjøkken
Lekkert kjøkken med åpen løsning mot stuen. Velutstyrt, tidsriktig og stilrent hovedkjøkken i åpen løsning med høyglans glatt innredning fra HTH og hvitevarer fra Miele. Kompositt benkeplate, og mosaikkfliser mellom under- og overskap. Kjøkkenøy og mye skapplass.

Bad
Elegante flislagte bad med varmekabler. Badene har bl.a Hans Grohe armatur, regndusjer og hånddusjer. Innmurt badekar i ett av badene. Veggmonterte Duravit toaletter, og el. håndkletørker.

To soverom
Hovedsoverom med dobbelseng og tilgang til eget bad. Soverom 2 er også av god størrelse. Passer ypperlig som barnerom/kontor. 

Innvendig bod
Bod i leiligheten med god oppbevaringsplass. 

Gulv: Valnøtt enstavs parkettgulv, fliser med varmekabler på alle bad. Valnøtt parkett på gjestetoalett.

Vinduer: Vinduer, balkongdører og heve-/skyvedør med isolerglass.

Vegger: Lysmalte flater, fliser på baderom.

Himling: Himling med innlagt belysning/ downlights.

Dører: Innvendige valnøttdører i hovedleilighet, hvite dører i tilleggsleiligheten. Brann- og lydklassifiserte entrédører og dør mellom hoved- og sideleilighet.


Leierens vedlikeholdsplikt:
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på terrasse.

Oppvarming

Fjernvarme. Elektrisk oppvarming i stuen ved bruk av panelovner. Varmekabler på bad.
 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.126.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.