Landgangen 3

Leie mnd.

16 900 kr

Etasje
3
Byggeår
2013
Soverom
1
P-ROM
42 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tjuvholmen, Nyere og moderne 2-roms med kveldssol, sjøutsikt og balkong. Inkl. fjernvarme, V.V og kabel-tv/bredbånd.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest attraktive områder. Leilighetene ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pene leiligheter og nyt den flotte utsikten. 
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasiliteter. Kort vei til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm
Totalt bruksareal: 42 kvm
Totalt primærrom: 42 kvm

Leiligheten ligger meget attraktivt til i 3.etg i bygget.

Inneholder: entré, innvendig bod med garderobeskap, baderom med varmekabler i gulv og vaskemaskin og tørketrommel, soverom med garderobeskap, stue med utgang til balkong med sjøutsikt og kveldssol, åpen kjøkkenløsning. 

I tillegg disponerer leilighetene 1 bod i kjeller. 

Tilgang til fellestakterrasse i 9. etasje.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

En nyere og moderne 2-roms leilighet med balkong med umiddelbar nærhet til sjøen for utleie. Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken og bad medfølger. Flott trestavs parkettgulv. Innervegger og himling er malt i lyse farger og nøytrale farger. Entré med tilhørende innvendig bod med garderobeskap. Delikat flislagt bad med dusjhjørne, WC, baderomsinnredning og vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv på badet. Åpen kjøkkenløsning med moderne HTH-kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. I stuen er det plass til både sitte- og spisegruppe. De store vindusflatene sikrer godt med lysinnslipp. Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Utgang til herlig balkong med kveldssol fra stue og soverom. Det er tilgang til felles takterrasse i 9. etasje.

Inkludert i husleien er fjernvarme, varmtvann, kabel-tv og bredbånd (sameiets avtale med leverandør), hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin og tørketrommel på bad. 

Leietaker tegner selv strømavtale.  

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 50 700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6 084,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.