Lindemansgate 4

Leie mnd.

16 750 kr

Etasje
2
Byggeår
1995
Soverom
2
P-ROM
80 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Frogner, Stor 3-roms - pent og rolig beliggende nær Frognerparken og Frogner plass.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Attraktivt beliggende leilighet i særdeles rolig blindvei rett ved Frognerparken og Frogner plass. Lindemansgate er så og si bilfritt da hoveddelen er sperret med bom. Området byr på rikt utvalg av dagligvarer, kafeer, restauranter og butikker. Meget godt kollektivtilbud med trikk og buss. Bringer deg på kort tid til både Majorstuen, sentrum, Skøyen/Sjølyst og Lysaker/Fornebu for å nevne noe. Idylliske Frognerparken ligger rett ved for trening, tur og rekreasjon. Også fint utgangspunkt for turer til f eks Bygdøy med flotte turområder og badeplasser.   

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm

2.etg: Entre/gang, bod, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst/boligsalgsrapport datert 14.08.2012 utført av Takstmann Ole Petter Røgeberg.

Standard

Velholdt leilighet på 92 kvm med meget god planløsning. Innvendig har leiligheten laminatgulv. Innervegger og himlinger malt i lyse og trivelige farger. Flislagt baderom med varmekabler. Badekar/dusj med skyvedører, baderomsinnredning, wc og opplegg vaskemaskin og tørketrommel (medfølger). Stort hovedsoverom med eget "walk in closet"/garderobe. Soverom nr 2 med garderobeskap. Separat kjøkken med god spiseplass. Kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger (kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr). Stor stue med plass til spisestue og utgang trivelig balkong. Bod i kjeller.

Leiligheten er nymalt.

Minimum leietid er 1 år, langtidsleie ønskes. 3 mnd depositum eller leiegaranti. Leien inkl hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv fra get. Strøm settes på leietaker.  

Overtagelse

2458696

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.50.250,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.030,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig etter avtale, og kan overtas raskt om ønskelig. 
 
Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.