Løren

Lørenveien 35 Leil. 27

Leie mnd.

16 500 kr

Etasje
5
Byggeår
2011
Soverom
2
P-ROM
50 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Løren - Sentralt beliggende 3 roms med garasjeplass og stor balkong - 3 min til t-bane - Ledig fra 01.07.2019!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Lørenveien 35 med  kun 300 meter fra den nye T-banen på Løren. 

På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Norð bakeri, Peppes Pizza og den nye indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder.Snart kan du også besøke Løren Spiseri og Kaffebrenneriet. Grønnsaks-butikken Bazaar, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Nærmeste bank ligger på Økern senter og Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes. Stedet benyttes også som møtelokale, som lokal  kafé og til bursdagsfeiringer. 

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. 

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Buss stopper i Lørenveien, på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. I forbindelse med Oslopakke 3 bygges det en egen t-banestasjon som etter planen åpner våren i 2016 på Løren. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. 

Veibeskrivelse

Leiligheten ligger ca 300 meterfra nye Løren t-bane stasjon. Innkjøring fra Lørenveien. 

Barnehager og skoler

Barnehager: Ved Lørenparken ligger Kanonen barnehage som følger Reggio Emilia-filosofien og mottoet er "Hos oss skal alle få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv". Espira Spirea sier at de har "Sol ute, Sol inne" og ligger i Spireaveien. Sinsen barnehage har to avdelinger, i Båhusveien 46 og Lørenveien 11. De følger visjonen: "Med glede, vennskap og gode opplevelser gir vi barna gode minner." Sinsen menighetsbarnehage er også innen et par hundre meter.  

Skoler: Området tilhører Sinsen skolekrets med Sinsen skole (rehabilitert i 2012) og Frydenberg ungdomsskole (ny i 2011) rett i nærheten. Refstad skole på Økern er ny fra 2005. Gamle Løren skolen åpnet på nyåret i 2015 etter rehabilitering. Elevene som bor på Løren og har skolestart høsten 2015 vil sogne til denne. Kuben videregående (fra 2013) som ligger på Økern. Helt ny skole, Teglverket (1.-10.) på Hasle åpnet ved skolestart høsten 2015. Nye bygg gir bedre innemiljø for barna.

Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Pen leilighet med gang, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og uttang ti romslig balkong
Garasjeplass i kjeller med direkte heisadkomst
Bod i kjeller 

Parkering

Garasjeplass i kjeller med direkte heisadkomst. Elles gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Optima, glatt hvit. Hel laminat benkeplate. 

Baderomsinnredning, glatt hvit.Underskap 60 cm.Heldekkende hvit servant.
Rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass,
Det er varme i badegulv. 

Begge soverom har parkett på gulvene, hvite vegger og himling. Det medfølger garderobeskap på begge soverom. 

Parkett på de fleste rom. Hvite vegger og himling 

Bod i kjeller på ca 5 kvm medfølger i leien. 

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes med radiatorer. Varme på baderomsgulv

Overtagelse

2458668

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Leiligheten leies ut med hvitevarer på kjøkken (Komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og kjøll-/fryseskap)

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.49.500,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

I tilleggti husleien betaler leietaker selv for elektrisitet og kroner 450,- for varmt vann og fjernvarme. Grunnpakke kabel-tv er inkludert i leien. 

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.