Lørenveien 43 a

Leie mnd.

13 500 kr

Etasje
5
Byggeår
2012
Soverom
1
P-ROM
46 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Løren - Pen 2-roms med romslig balkong. Nær T-bane. Fyring/TV/bredbånd inkl. Ledig 01.06.

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Lørenveien 43a! 

Kort fortalt: 
- Nyere 2-roms fra 2012
- Sentral beliggenhet på Løren
- Romslig balkong
- Pent kjøkken i åpen løsning mot stuen
- Flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
- Soverom med god plass for dobbeltseng og garderobeskap
- Sportsbod i kjeller 
- Bredbånd, kabel- tv, varmtvann og fyring er inkl. i husleien (akonto)
- Kort vei til offentlig kommunikasjon.
- Kaffebrenneriet i underetasjen
- Ledig fra 01.06. 

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment!

Eiendommen

Lørenveien 43A, leil. 87, 0585 Oslo.
Leiligheten: Gnr. 124, bnr. 27, snr. 87 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt på Løren og sentrum nås med et godt kollektivtilbud. Det er gangavstand til flere t-banestasjoner, bla. Løren Stasjon som ligger like ved og som er Oslos nyeste t-banestopp. Linje 4 bruker 6 min. til Nydalen, 8  min. til Ullevål, 11. min. til Blindern, og 14 minutter til Majorstuen. Buss stopper i Lørenveien og i Dag Hammarskjølds vei, samt at Flybussen også stopper på sistnevnte sted. Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle er andre områder som ligger i tilknytning til Løren. 

På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom med blant annet Lørenparken. Det er flere forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand, samt at Kanonhallen ligger i området. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små.

Nærmeste nabolag, Økernområdet, er i stadig utvikling og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Målet er å etablere et dekkende tilbud for befolkningen. Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm
Totalt bruksareal: 46 kvm
Totalt primærrom: 46 kvm

Primærrom:
5. etasje 46 kvm: Entré, bad/wc, stue/kjøkken, soverom.

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller.

Tomten

Felleseiet tomt på 5.631,7 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Stue: Stue med plass til sittegruppe. Det er utgang til balkong fra stuen. 

Balkong: Stor balkong på ca. ni kvm i femte etasje. Det er tillatt med gassgrill eller elektrisk grill. 

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med innredning fra HTH med lyse fronter og metallhåndtak. Lys under overskap og benkeplate i laminat. Integrert koketopp og komfyr med avtrekk over. Oppvaskmaskin følger også med, samt at det er avsatt plass til kjøleskap. 

Soverom: Soverom med to garderobeskap, samt innvendig bod med skyvedørsfronter.

Bad: Flislagt bad med gulvvarme og spotlys. Speil og belysning over heldekkende servant med underskap. Dusjhjørne med glassvegger i klart glass. Det er vegghengt toalett, samt opplegg for vaske- og tørkemaskin.

Entré: Entré/gang med plass til yttertøy og sko. Porttelefon med døråpner.

Gulv: Parkett. Gulvfliser på bad.

Eksternt: Sportsbod i kjeller. 

Annet: Integrerte hvitevarer medfølger. 

Oppvarming

Bygningen er tilknyttet fjernvarme. Oppvarming via radiatorer. Felles varmtvann for beboerne i sameie. Gulvvarme på badet. 
Fjernavrme og varmtvann er inkludert i husleien (akonto). Overforbruk faktureres leietaker. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.860,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.