Lørenveien 50, leilighet 136

Leie mnd.

13 000 kr

Etasje
2
Byggeår
2010
Soverom
1
P-ROM
64 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Løren - Stor 2 roms med balkong - inkludert kabel-TV - Internett - Ledig fra 01.12.2019!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Lørenveien 50, leil. 136, 0580 Oslo

Gnr. 124, bnr. 217, snr. 136  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjays, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. 

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. 

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. 
Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i nærheten, blant annet Kanonen Barnehage som ligger i bilfri gangavstand i Lørenparken. Kanon Barnehage følger Reggio Emiliafilosofien og mottoet er "Hos oss skal alle få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv". Det er også flere andre barnehager i området. Området tilhører bydel Grünerløkka og Løren skolekrets med bl.a. Løren skole, grunnskole ny i 2005, utvidet 2009, og Frydenberg ungdomsskole, Ny i 2011, i nærheten, som begge er moderne skoler. Det er også planlagt ny skole på Hasle. Nye bygg gir bedre innemiljø for barna.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 64 kvm
Totalt primærrom: ca 64 kvm

Primærrom:
2. etasje 64 kvm:  Stue/Kjøkken, soverom, bad, gang og entré.

Tomten

Eiet tomt på ca. 7.393 kvm. Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning, benker og lekeapperater.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser utover dette med flere offentlige parkeringsplasser i området med gratis parkering etter klokken 20.00.

Standard

Moderne og lys selveierleilighet beliggende i 2. etg. - 1 .etg fra gårdshage og i 2. etg. på balkongside.

Stue: Romslig stue med utgang til sydvestvendt balkong på 9,5 kvm.

Kjøkken: Pent kjøkken med lys og glatt kjøkkeninnredning, samt laminert benkeplate. Kum med ettgreps blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin.

Hovedsoverom: Romslig soverom med garderobeskap. Lyse vegger

Bad: Pent flislagt bad varmekabler i gulv. Veggmontert toalett, dusjhjørne med dusjvegger, servant med ettgreps blandebatteri i innredning og opplegg for vaskemaskin.

Entré: Entré med stor og praktisk skyvedørsgarderobe.

Eksternt: Leiligheten disponerer en sportsbod i kjeller. 

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme fra Hafslund, via radiatorer. Fjernvarme er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Balansert ventilasjon.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Medfølgeri leien: 

- Grunnpakke kabel-TV og Internett
- Offentlige avgifter

á konto kroner 500,- for varmt vann og fjernvarme 

Medfølger ikke i leien: 

- NRK-/Kringkastingsavgiften 
- Strøm

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.  39.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox etter avtale 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.12.2019 og utløper: 30.11.2022
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.