Løren

Lørenveien 55 C

Leie mnd.

16 500 kr

Etasje
3
Byggeår
2017
Soverom
2
P-ROM
72 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Heis

Løren - UTLEID. Delikat, nyere og moderne 3-roms med balkong. Ledig juli 2019.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Lørenveien 55 C, 0580 Oslo
Gnr. 124, bnr. 269, snr. 77 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjays, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. 

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. 

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i nærheten, blant annet Kanonen Barnehage som ligger i bilfri gangavstand i Lørenparken. Kanon Barnehage følger Reggio Emiliafilosofien og mottoet er "Hos oss skal alle få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv". Det er også flere andre barnehager i området. Området tilhører bydel Grünerløkka og Løren skolekrets med bl.a. Løren skole, grunnskole ny i 2005, utvidet 2009, og Frydenberg ungdomsskole, Ny i 2011, i nærheten, som begge er moderne skoler. Det er også planlagt ny skole på Hasle. Nye bygg gir bedre innemiljø for barna.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm


I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser utover dette med flere offentlige parkeringsplasser i området med gratis parkering etter klokken 20.00.

Standard

Velkommen til en nyere og delikat leilighet fra 2017 beliggende på Løren.

Leiligheten har en praktisk og god planløsning i 3. etasje.


Entré:
Romslig entré med god plass til å sette fra seg yttertøy og sko.

Stue: 
Stor stue god plass til sofakrok og spiseplass med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong.

Kjøkken:
Moderne HTH kjøkken med moderne og integrerte hvitevarer, gode arbeidsflater og godt med skap- og benkeplass.

Baderom:
Delikat og flislag bad utstyrt med varmekabler i gulv, servant med underskap og overspeil, veggheng toalett og dusjhjørne.


Gulv/vegger:
Parkett gjennomgående i leiligheten, forutenom flislag bad.
Overflater er lysmalte.

* Ønsker du en visning? Send meg gjerne en e-post med informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Overtagelse

2458686

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Inkludert varmtvann, fyring, internett og kabel-tv. Strømabonnementet overføres leietakere.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 49.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.940,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.