Løren

Lørenveien 57

Leie mnd.

21 000 kr

Etasje
4
Byggeår
2018
Soverom
3
P-ROM
81 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Løren - Lekker, ny 4 roms leilighet i 4. etg. Solrik balkong, heis og garasjeplass. Langtidsleie. Umøblert.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Flott og romslig 4 roms hjørneleilighet som vender mot stort grøntareal og har gode solforhold. Store vinduer slipper inn godt med dagslys.God planløsning med 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 bad. I kjelleren finner du bod samt garasjeplass.
Her vil du bo i grønne og rolige omgivelser, med kort vei til både Løren og Økern t-banestasjon og alle slags servicetilbud like utenfor døren. 
Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av totalt syv bygg. Byggene vil omkranse et grønt og trivelig uterom til felles glede for beboerne. Lørenporten er et ideelt valg for deg som setter pris på en praktisk tilværelse i en bolig der alt er nytt og du slipper å ta et eneste malingsstrøk. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, som ingen har bodd i før deg.

Eiendommen

Lørenveien 57, 0585 Oslo
Gnr. 124, bnr. 270, snr. 13 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Løren har gjennomgått en spennende forvandling fra industriområde til boligby. Gode solforhold, grønne lunger og et rikt service- og kulturtilbud gjør Løren til en levende bydel der det er trygt å vokse opp og lett å komme seg på jobb.

Å flytte til en ny bydel har mange fordeler. Alt er nøye planlagt som barnehgaer, skoler, sykkelstier og kollektivtransport. På Løren bor du sentralt, men på samme tid stille og fredlig. Her er det lys og luft mellom husene, samt grønne og hyggelige fellesområder der det er lett å bli kjent med dine naboer. Det er kort vei til marka, samtidig som Tøyenparken og livlige Grünerløkka er få minutter unna, enten du sykler eller reiser kollektivt. Det er kort vei til både Løren og Økern t-banestasjon som tar deg ned til sentrum på få minutter.

Storo Storsenter med alle slags butikker er en kort kjøretur unna, og en kort spasertur unna ligger Løren Torg med et stort utvalg av dagligvarer, dessuten apotek, bokhandel og andre servicetilbud. Nye butikker, kafeer og restauranter dukker stadig opp i nærmiljøet, og i Kanonhallen (utleie og kulturhuset på Løren) arrangeres det blant annet barneteater og konserter. Hallen liger i tilknytning til den flotte Peer Gynt-parken, der de voksne stadig kan finne noe nytt ved de unike skulpturene mens barna boltrer seg i Norges klatrenett.

Løren er en leken, grønn og trivelig bydel for folk i alle aldre!

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Kort vei til skoler og barnehager. Boligen sogner til Løren skole. Det er barnehage i umiddelbarnærhet i "Brødfabrikken".
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for leieforholdet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 86 kvm
Totalt primærrom: 81 kvm


I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegningene til Selvaag.

Tomten

Pent opparbeidet felles tomt med beplantning, sittegrupper og lekestativ.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg i kjelleren med heis opp til leilighetens plan.

Standard

Flott og romslig 4 roms hjørneleilighet. Leiligheten vender mot stort grøntareal og har gode solforhold. Store vinduer slipper inn godt med dagslys. Leiligheten har en god planløsning med 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 bad. I kjelleren finner du en stor bod samt garasjeplass.
Her vil du bo i grønne og rolige omgivelser, med kort vei til både Løren og Økern t-banestasjon og alle slags servicetilbud like utenfor døren. Gode barnehager og skoler er også i nærhetern.

Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av totalt syv bygg med tilsammen ca. 440 leiligheter. Byggene vil omkranse et grønt og trivelig uterom til felles glede for beboerne. Lørenporten er et ideelt valg for deg som setter pris på en praktisk tilværelse i en bolig der alt er nytt og du slipper å ta et eneste malingsstrøk. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, som ingen har bodd i før deg.

Splitter ny og meget lekker leilighet med særdeles god intern beliggenhet. Leiligheten har vesentlig oppgradert standard i forhold til ordinær leveranse fra utbygger. Dette merkes spesielt på gulv, kjøkken og bad.

Entré - Velkommen inn til denne flotte leiligheten i byggets 2. etg. Entreen er romslig og det er naturlig plass til garderobeskap.

Stue/kjøkken - Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen, og det er god plass til både salongmøblement og stort spisebord i stuen. De store vindusflatene ut mot balkongen slipper inn godt med sol- og dagslys. Stor skyvedør ut mot balkongen.

Soverom - Leiligheten har 3 gode soverom, hvorav hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe. Garderoben og innmaten til garderoben er levert av Skattum.

Bad/WC - Leiligheten har 2 lekre bad. Det ene badet har direkte adkomst fra hovedsoverommet og består av dusjhjørne med glassvegg, her er det rainfall dusj fra Gustav Berg. Servant med underskap og speil over, toalett. På dette badet er det vindu. Det andre badet har adkomst fra entreen og er i samme lekre utførelse som badet til hovedsoverommet. Her er det også stor dusjnisje med skjermvegger i glass, servant med u nderskap og speil over, toalett. På dette badet finner man opplegg til vaskemaskin og tøkretrommel. Det er varme i baderomsgulvene via fjernvarme. Begge badene har fliser i grå utførelse (gravity dark) med veggfliser i størrelse 30x60 cm og gulvfliser i størrelse 15x15 cm. I dusjsonen er det mosaikkfliser i 5x5 cm.

Vegger - Alle veggene i leiligheten er malt i tidsriktig gråfarge, soverommene er malt i en noe mørkere tone enn øvrige oppholdsrom. Badene er flislagte.

Gulv - Lys enstavsparkett (Eik Vanilla matt 188) i alle rom med unntak av badene som er flislagte. Det er hvite fotlister.

Himling - Malte flater. Det er downlights i himlingen i entreen og på begge badene.

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sentralfyring via fjernvarme. Forbruk av varme og varmt vann blir fakturert av BKK.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 63 000,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: omgående og utløper: etter 3 år.
Langtidsleie. Minimum botid 15 måneder.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 15 måneder. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt. Arbeider skal ikke settes i gang uten utleiers samtykke.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.