Løren

Lørenveien 59 a

Leie mnd.

26 000 kr

Etasje
9
Byggeår
2018
Soverom
3
P-ROM
110 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Løren - Unik toppleilighet med 50 kvm privat takterrasse. Panoramautsikt. 3 soverom. 2 bad. 2 garasjeplasser. Umøblert.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Meget flott toppleilighet med fantastisk utsikt fra privat takterrasse på 50 kvm. Leiligheten leies ut umøblert. Det er montert garderobeskap på hovedsoverommet. 
Leiligheten leies ut for langtidsleie, det blir tegnet 3 års kontrakt med 12 måneders bindingstid og deretter 3 mnd oppsigelse.

For visning ta kontakt med megler Sarah Aamodt på mail: sarah.aamodt@krogsveen.no med følgende info:

- Antall beboere
- Ønsket leieperiode
- Ønsket innflyttingsdato (leiligheten er ledig 01.12.19)
- Informasjon om arbeidsforhold.
- Referanser fra tidligere leieforhold.

Det vil bli foretatt kredittsjekk av leietakerne og det godtas ikke betalingsanmerkninger.

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort.

Eiendommen

Lørenveien 59, 0580 Oslo
Gnr.124, bnr. 270, snr. 155  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Løren har gjennomgått en spennende forvandling fra industriområde til boligby. Gode solforhold, grønne lunger og et rikt service- og kulturtilbud gjør Løren til en levende bydel der det er trygt å vokse opp og lett å komme seg på jobb.

Å flytte til en ny bydel har mange fordeler. Alt er nøye planlagt, som barnehager, skoler, sykkelstier og kollektivtransport. På Løren bor du sentralt, men på samme tid stille og fredelig. Her er det lys og luft mellom husene, samt grønne og hyggelige fellesområder der det er lett å bli kjent med dine naboer. Det er kort vei til marka, samtidig som Tøyenparken og livlige Grünerløkka er få minutter unna, enten du sykler eller reiser kollektivt. Det er kort vei både til Løren og Økern T-banestasjon som tar deg ned til sentrum på få minutter.

Storo Storsenter med alle slags butikker er en kort kjøretur unna, og en kort spasertur unna ligger Løren Torg med et stort utvalg av dagligvarer, dessuten apotek, bokhandel og andre servicetilbud. Nye butikker, kafeer og restauranter dukker stadig opp i nærmiljøet, og i Kanonhallen, utleie og kulturhuset på Løren, arrangeres det blant annet barneteater og konserter. Hallen ligger i tilknytning til den flotte Peer Gynt-parken, der de voksne stadig kan finne noe nytt ved de unike skulpturene mens barna boltrer seg i Norges største klatrenett.

Løren er en leken, grønn og trivelig bydel for folk i alle aldre!

Veibeskrivelse

Se kartskisse på www.finn.no.

Barnehager og skoler

Kort vei til barnehager og skoler. Det er barnehage i nabosameiet. Kort vei til Løren og Sinsen skole.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 115 kvm
Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal: Entré, innvendig bod/garderobe, 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken.

Primærrom:
Entré, 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken.: 110 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. 

Tomten

Eiet tomt som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantning.

Parkering

Det medfølger 2 garasjeplasser i lukket garasjeanlegg med heisadkomst direkte til leilighetens plan. Det er lader for elbil på en av plassene.

Standard

Flott og romslig 4 roms toppleilighet. Leilighetenhar privat takterrasse på 50 kvm med meget gode sol- og utsiktsforhold. Store vinduer slipper inn godt med dagslys. Leiligheten har en god planløsning med 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 bad. I kjelleren finner du en stor bod samt 2 garasjeplasser. Det er også en utvendig bod på takterrassen.
Her vil du bo i grønne og rolige omgivelser, med kort vei til både Løren og Økern T-banestasjon og alle slags servicetilbud like utenfor døren. Gode barnehager og skoler er også i nærheten.

Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av totalt syv bygg med tilsammen ca. 440 leiligheter. Byggene vil omkranse et grønne og trivelige uterom til felles glede for beboerne.
Lørenporten er et ideelt valg for deg som setter pris på en praktisk tilværelse i en bolig der alt er nytt og du slipper å ta et eneste malingstrøk. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, som ingen har bodd i før deg. Det er enstavsparkett i alle rom med unntak av badene som er flislagt. Alle vegger er malt i lys grå farge.

Entré - Romslig entré med direkte adkomst til praktisk bod/garderoberom. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy.

Stue - Meget romslig stue med store vindusflater som gir godt med lys. Stuen er naturlig delt inn i en salongdel og spisestue. Fra stuen er det skyvedør ut til privat takterrasse på ca. 50 kvm med fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Kjøkken - Tidsriktig kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite glatte fronter. Kjølekap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin er integrert. Det er meget godt med skap- og benkeplass. Praktisk "kjøkkenøy" med oppbevaringsmuligheter åpner kjøkkenet opp mot spisestuen.

Soverom - Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverommet har direkte adkomst til bad. Det er bestilt garderobeskap til hovedsoverommet, dette vil bli montert av leverandøren så raskt som mulig. Det er foreløpig ikke avklart tidspunkt.

Bad 1 - Fra hovedsoverommet er det direkte adkomst til bad. Badet er flislagt med grå fliser på gulvet og hvite fliser på veggene. Det er dusjnisje med skjermvegger i glass, servant og toalett. Varme i gulvene via fjernvarme.

Bad 2: Fra entreen er det adkomst til leilighetens 2. bad. Badet er romslig og har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Servant i underskap med speil over, dusjhjørne og toalett. Også her er det varme i gulvet via fjernvarme.

Oppvarming

Sentralfyring via fjernvarme. Leietaker betaler for eget bruk.
minusVis mindre
Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.