Lunden 7 A

Leie mnd.

14 500 kr

Etasje
2
Byggeår
1964
Soverom
2
P-ROM
65 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Lunden/Bjerke - Stor 3-roms med balkong! UTLEID.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Lunden 7 A, 0582 Oslo
Gnr. 88, bnr. 269, snr. 8 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Lunden i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. 

Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skjøytebane, skiløpyer, idrettshall, treningssenter m.m. Bydelen har vært under storsatsing, og Bjerkedalen Park med promendar og utendørs basseng er nå ferdigstilt. Det er ca. 1 km til Bjerke travbane. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Nordmarka og Lillomarka.

Området er godt tilknyttet offentlig kommunikasjon via buss, T-bane, tog og flybuss. Nærmeste holdeplass er Økernbråten og ligger ca. 300 meter fra boligen. Eiendommen ligger sentralt i forhold til servicetilbud med gangavstand til Linderud Senter. Alna, Storo, Økern og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 65

I tillegg medfølger det en sportsbod i kjeller for hensetting av utstyr.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Stor 3-roms med god standard.

Entré:
Romslig inngangsparti med god plass til yttertøy/sko og god oppbevaringsplass.

Kjøkken:
Praktisk planløsning med god benke- og lagringsplass. Plass til spisebord med stoler.

Stue:
Lys og trivelig stue med utgang til stor balkong med plass til møblement.

Bad/wc:
Pent flislagt bad med gulvvarme. Enkel servant, speilbelysning, dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom: 
Leiligheten har to soverom med god plass for garderobeløsning.

Overflater/gulv:
Parkett på gulv. Malte flater på vegg/himlinger. Flislagt bad.

Overtagelse

2458721

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Leiligheten leies ut umøblert. 

Kabel-TV/Bredbånd settes på leietager, som også tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 43.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.220,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.