Lybekkveien 44 A

Leie mnd.

15 000 kr

Etasje
4
Byggeår
1950
Soverom
2
P-ROM
72 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

HOLMEN - Lybekkveien 44 A, 3-roms, NOK 15.000,--. Nytt bad og kjøkken, barnevennlig og biloppstillingsplass.

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Lybekkveien er en rolig sidevei beliggende i et svært attraktivt og barnevennlig boligområde. Stille, rolig og naturskjønn beliggenhet med mye grøntareal rundt samt flere lekeplasser og ballplasser på friarealer i området. Flotte tur og rekreasjonsområder i Sørkedalen/Bogstadområdet eller Nordmarka. Det er
gangveier/stier med turmuligheter i Mærradalen og Husebyskogen eller videre inn i marka.

Ca. 2 min gange til Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/Lybekkveien og Rema 1000 ved Voksen barneskole. Sentralt med nærhet til Marka, Holmenkollen og Røa. Kort vei til Røa Senter med bank/post, apotek, vinmonopol, stor Meny m/ferskvaredisk og diverse butikker/cafeer.

 Med kun få minutters gange til nærmeste T-banestasjon på Holmen, tar du deg ned til Majorstuen på rundt 8 minutter med T-banens linje 5. Kort vei til bussholdeplass i Arnebråtveien med buss nr. 45 til Majorstuen. Rikt fritidstilbud med Ready, Njård og Røa som lokale idrettsklubber, samt Holmenkollen  tennisklubb.

Arnebråtveien Holmen T-banestasjon
Rema 1000 Stasjonsveien
Rudolf Steinerskolen. Voksen skole (1-7 kl.) Huseby skole (1-7 kl.)

Areal og innholdsbeskrivelse

3 roms leilighet som ligger i 4. etasje med nytt bad og nytt kjøkken. Sentralfyring og varmtvann er inkludert i leieprisen.

Gang med garderobe

Nytt kjøkken med alle hvitevarer, microbølgeovn og kombinert vask og tørketrommel.

Stue, stor, peisen kan ikke brukes - bare til pynt.

Sydvendt balkong

1 soverom med skap

1 soverom

Nytt dusjbad

2 boder i underetasjen

Biloppstillingsplass

Huset er omgitt av et stort grøntareal. 

I tillegg til husleien må leietage betale strømutgifter.Parkering

1 biloppstillingsplass

Oppvarming

Oppvarming og varmt vann (jordvarme) er inkludert i husleien.

Overtagelse

2458751

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd husleie i depositum.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. 
minusVis mindre
Jutta Fedder
Eiendomsmegler MNEF

Jutta Fedder

Telefon 21 00 72 94

Lurer du på noe

Jutta svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.