Ensjø

Malerhaugveien 2J

Leie mnd.

15 900 kr

Etasje
1
Byggeår
1850
Soverom
2
P-ROM
63 m²
Type
Enebolig - Frittliggende

Flott 3 roms leilighet med åpent kjøkken og god standard. Internett og TV ink.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Malerhaugveien 2J, 0661 Oslo
Gnr. 130, bnr. 205, snr. 1, fnr.  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Sentrumsnær og svært attraktiv beliggenhet på populære Malerhaugen like ved Kampen og Vålerenga. Malerhaugen er et skjermet og tilbaketrukket boligområde. Her finner du et hyggelig nabolag både på gården og på Malerhaugen. Området Malerhaugen skiller seg vesentlig ut fra øvrige deler av Ensjø, med mye gammel og sjarmerende bebyggelse.

Boligen ligger skjermet til og er ideell for barnefamilier. Gangavstand til skole og flere barnehager. En rekke kafeer og restauranterer innen for gåavstand samt butikker og servicetilbud i nærområdet.

Ensjø er i full utvikling fra å være et område dominert av bilforretninger, til å bli en boligbydel. I den forbindelse er Ensjø T-banestasjon rustet opp og ble i tillegg nominert til Oslo By arkitektur pris. Det legges til rette for handlegate i Gladengveien/Ensjøveien. Se evt www.ensjobyen.no for mer informasjon." 
 
Kort vei til offentlig kommunikasjon, postkontor, butikker, Fyrstikktorget og Bryn Senter med de fleste servicetilbud og fasiliteter. Det er kort vei til sentrum med T-bane (linje 1-4) fra Ensjø eller Helsfyr, bussforbindelser og stopp for flybussen til Gardermoen. Buss nr. 37 går bla. hele døgnet! Gangavstand til sentrum via hyggelige Vålerenga eller Kampen.

Litt historie: 
Malerhaugen var Fredrik Hiorths barndomshjem på Ensjø. Lensmann Hans Jensenius Hiorth (1808 - 1902) kjøpte gården Malerhaugen i 1850 og bygget lensmannsgården i sveitserstil som en kan se i krysset Ensjøveien og Strømsveien. I arken, kalt Tingsalen, holdt Aker kommune sine sommerting. Da gikk dommere og lensmenn gjennom siste halvårs kriminaltilstand og rettssaker i kommunen, delvis for å kontrollere at alt hadde gått riktig for seg. Tingsalen ble også benyttet som rettslokale i enkelte saker. Lensmann Hiorth ble også bedt om å etablere fengsel på sin eiendom. Dette bygget han på nordsiden av tunet. Det ble innredet 11 celler i andre etasje og første etasje ble bolig for betjenter, gårdsarbeidere og lensmannens skredder. Fengselet ble nedlagt i 1876 og i dag brukes bygningen til bolig og står på byantikvarens gule liste. Denne leiligheten ligger i lensmannsgården.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

* Ved interesse eller ønske om visning send en beskrivelse av deg selv til eiendomsmegler på thomas.dideriksen@krogsveen.no.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Boligen inneholder:

Entre:
Fint inngangsparti med innbygd klesskap. I tillegg plass til ytterklær og sko. Denne delen fungerer i tillegg som vindfang for resten av boligen. Videre i boligen har du en fin fordelingsentre til alle boligens rom. 

Baderom:
Stort baderom med gulvvarme, fint oppbevaringsskap og dusjssone samt vegghengt toalett. Vaskemaskinen medfølger. 
Kjøkken: 
Åpen kjøkkenløsning med stor spiseplass integrert mot vinduet. Flott kjøkken i velholdt standard, hvor alle hvitevarer følger leieforholdet.

Soverom 2/barnerom:
Første soverom i boligen er barnerommet, som har en fin størrelse til både klesskap og seng.

Soverom 1:
Hovedsoverommet har plass til stor dobbeltseng, samt stort klesskap som medfølger.

Stue:
Lys og romslig stue i forlengelse av kjøkken- og spiseavdeling. Enkel å innrede. Fordi boligen er en hjørneleilighet har du vinduer på 2 sider av rommet, hvilket betyr masse lys!

Jeg gleder meg til å vise frem boligen!

Oppvarming

Boligen oppvarmes med strøm og kommer i tillegg til husleien.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Inventar

Boligen leies ut umøblert, men med klesskape som vist i annonsen og hvitevarer.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.724,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15. november 2019 eller etter avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.