Nydalen

Maridalsveien 291

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
1
Byggeår
1997
Soverom
1
P-ROM
42 m²
Type
Enebolig med utleiedel

Lys og romslig leilighet med egen inngang - Strøm, fyring, varmtvann og internett ink. - Kort vei til Nydalen T-bane.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Maridalsveien 291, 0872 Oslo
Gnr. 57, bnr. 52  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et populært og etablert boligområde på Nydalen. Meget sentral beliggenhet i rolig og avskjermet område, omkranset av fine grøntarealer. Kort vei til BI Nydalen og Storo shopping med en rekke butikker, servicetilbud og øvrige fasiliteter som kaféer, restauranter, treningssentre m.m. God kollektivdekning i området, med bl.a. T-bane fra Nydalen eller Storo, samt busslinje nr. 37 og 54 som i tillegg er nattbusser. 

Kort vei til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med Bjølsenparken, Voldsløkka og idylliske Akerselva. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 42 kvm
Totalt primærrom: 42 kvm

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Lys, trivelig og nyoppusset med egen, skjermet inngang. Boligen er omringet av en frodig og trivelig hage som leietaker kan ta i bruk etter nærmere avtale med utleier. 
To-romsleiligheten er ny i 2018 med hvitmalte vegger og downlights i taket, samt varmekabler i alle rom.

Boligen inneholder ellers en stor og åpen stue som kan brukes som forlenget entré. I stuen er det god plass til å møblere med spiseavdeling og sofakrok. Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning som er godt skjermet fra stueområdet. 
På kjøkkenet disponerer leietaker de mest nødvendige hvitevarer; kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. På det flislagte badet medfølger det en egen vaskemaskin. Badet består av et toalett og en egen dusjsone. 

Viktig info:
- Dyrehold er ikke tillatt.
- Røyking innendørs er ikke tillatt. 

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisitet via varmekabler i gulv. Strøm er i utgangspunktet inkludert i husleien.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. 

Overtagelse

2458727

Inventar

Boligen leies ut møblert.

Husleie

Husleien beløper seg til kr. 11 500,- og inkluderer:
- Grunnpakke internett
- Strøm
- Fyring
- Varmtvann

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34 500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 140,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter omgående og løper i 3 år.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.