Grünerløkka

Markveien 51C

Leie mnd.

26 500 kr

Etasje
3
Byggeår
1890
Soverom
4
P-ROM
60 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Arealeffektiv, lekker 5-roms sentralt på Løkka til leie - separat kjøkken/stue - hvitevarer - internett inkl.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Markveien 51C, 0554 Oslo
Gnr. 228, bnr. 189, snr. 5 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Markveien er en spennende og pulserende gate på Grünerløkka.  Gaten slynger seg opp som en livsåre igjennom hele Grünerløkka, fra Sannergata i toppen til Akerselva i bunn. De klassiske bygårdene preger det nærliggende gatemiljøet. Bakgården er et hyggelig og tilbaktrukket område, pent opparbeidet med prydbusker og trær.
Beliggenheten er sentral og attraktiv på  Grünerløkka. Her finnes alt av hyggelige kafeer, restauranter, en rekke spennende detaljforretninger, gallerier og øvrige servicetilbud en måtte trenge i det daglige. I tillegg er det kort vei til koselige parkområder som Olaf Ryes plass, Sofienbergparken og Birkelunden, samt trivelige turmuligheter langs Akerselvas bredd. Spaserer du over Olaf Ryes plass vil du finne Parkteateret, hvor du kan oppleve ulike kulturtilbud. For de som liker å nyte god mat og spennende smaksopplevelser er Vulkan og Mathallen bare et par minutter gange fra stuedøra. Vulkanområdet byr på ulike forretninger, restauranter, uteliv og et yrende folkehav. Etter noen gode kjøp nede på Vulkan, går turen hjem forbi blant annet Vinmonopolet og den lokale blomsterbutikken i Markveien. Du finner alt du trenger til en hyggelig kveld rett i nærheten! 

Veien er også kort om man spaserer  til Oslo sentrum hvor alt av tilbud en søker i hovedsstadens pulsåre. 
Offentlig kommunikasjon som buss og trikk er å finne i nærheten, hvor trikken går med hyppige avganger fra Olaf Ryes plass. I tillegg har du blant annet 30-bussen og 21-bussen i nærheten. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 60 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod.

Standard

Det presenteres en klassisk bygårdsleilighet i trivelig sameie. Boligen er arealeffektiv og har god takhøyde (3,2 meter). Soverommene er innredet med hems, men på grunn av boligens takhøyde går det ikke på bekostning av romfølelsen - tvert i mot!
Boligen befinner seg i 3. etasje og fra kjøkkenet er det utgang til solrik balkong. I bakgården er det flere sitteplasser og rikelig med planter i tillegg til sykkelhus. Inngangspartiet er dekorert med maleri.

Boligen inneholder entré, kjøkken, stue, badeværelse, to mellomganger som adskiller soveværelsene og fire soverom. 


- Entré - 

I entreen er det god plass til å sette fra seg skotøy og ytterjakker. 


- Kjøkken -

Kjøkkeninnredningen er praktisk med mye skapplass og plass til matlaging. De fleste nødvendige hvitevarer er integrerte i innredningen; mikrobølgeovn, komfyr, koketopp og kjøleskap. Frittstående oppvaskmaskin medfølger også.
På balkongen kan man nyte en god kopp kaffe om morran.


- Stue - 

I stuen er det plass til sofakrok og spiseplass. 


- Badeværelse -

Flislagt bad med dusjnisje og vaskemaskin. Vegghengt klosett. Varmekabler i gulvet.


- 4 soverom -

Soverommene i boligen er alle innredet med hems og er tilnærmet like store. Det er plass til dobbeltmadrass på hemsen og enkeltseng på gulvet.
Soverommene er utstyrt med to lysbrytere så man kan slå av og på lyset fra hemsen i tillegg til ved døren.

Rommene er skilt ad med mellomganger som gir en mer privatliv. I tillegg er rommene ekstra lydisolert med doble gipsplater, 98 mm. Rockwool-isolasjon og lydisolerende dører. 

Rommene er dekorert med stukkatur og rosett. 
Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458665

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 79 500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 9 540,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 26 500,- og inkluderer

- Grunnpakke internett

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.