Michelets vei 6B

Leie mnd.

20 000 kr

Byggeår
1956
Soverom
3
P-ROM
135 m²
Tomteareal
445.3 m²
Type
Halvpart vertikaldelt bolig
Fasiliteter
Garasje Veranda

Strand, Reservert, Velholdt halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med stor hage og garasje - Umøblert

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Gnr. 41, bnr. 511 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Nydelig og sjønær beliggenhet ved foten av Holtekilen i veletablert og populært område på Oksenøya. Området er stille og fredelig, og meget barnevennlig. Gangavstand til skoler, butikker og offentlig kommunikasjon (buss og tog/flytog). Stor Kiwi dagligvarebutikk ved Fornebuporten, hvor det også finnes apotek, mestergrønn og The Local restauranthus med egen bar. Kort vei til Fornebu S kjøpesenter med mange spennende forretninger og de fleste servicetilbud.

Området er attraktivt med et bredt spekter av fritidstilbud for både store og små, og gode rekreasjonsmuligheter. Fine turmuligheter langs sjøen mot Høvik eller Snarøya. Kyststien starter utenfor døren. Går man kyststien langs Høvik, ender man opp på Henie Onstad senter hvor man kan se en spennende utstilling eller nyte en god lunsj på Bølgen & Moi. Ellers er Strand restaurant, et populært spisested med idyllisk beliggenhet og utsikt mot sjøen, like i nærheten. Nye Fornebuparken har store grøntområder, tur- og sykkelstier, strandpromenade, kafe og flotte badestrender. Flere båthavner finnes i området. 

På Snarøya finnes ny flerbrukshall, svømmehall, kunstgressbane, bordtennisanlegg og kunstfrossen bandybane. I tillegg er det tennisklubb, curlingklubb og innendørs golfsenter i nærområdet. Fin gåtur til Storøyodden med flott badestrand. Området er generelt i meget positiv vekst. Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet. Flere barnehager og skoler i nærområdet. Offentlig kommunikasjon med buss, og gangvei til Lysaker trafikk-knutepunkt med tog og flytog.

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne at boligene skal rives. I forkant av riving vil leieforholdene bli sagt opp. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Veibeskrivelse

Ta av fra E18 mot Fornebu, deretter til høyere inn på Oksenøyveien. Ta 2 avkjøring i rundkjøringen og til høyere inn på Michelets vei.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 156 kvm
Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 135 kvm

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.
1. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue og WC.
2. etasje: 3 soverom, bad/vaskerom og gang.
Kjeller: Vaskerom, gang, 2 disponible rom og bod

En parkeringsplass i felles dobbelgarasje og biloppstillingsplass på tomt medfølger


Tomten

Eiet tomt på 445,3 kvm. 

Parkering

En parkeringsplass i felles dobbelgarasje og en biloppstillingsplass på tomt. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard

Flott halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med en god planløsning over tre plan og stor hage på Strand i Bærum til leie. Garasjeplass og biloppstillingsplass på tomt. 

Kjøkken: Separat kjøkken med Sigdal kjøkkeninnredning med malte, profilerte skapdører og skuffefronter. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger, men uten garanti for om de virker, og vil ikke bli reparert, kastet eller fornyet av utleier.
 
Stue: Lys og romslig stue med peis og plass til flere sittegrupper med utgang til stor hage.

Stor, solrik hage med terrasse. Elektrisk markise. I tillegg er det hyggelige epletrær og dukkehus på tomten. 

Bad i kjeller: Servant, WC, badekar, opplegg for vaskemaskin, fliser på vegg og gulv med varmekabler. 
Bad i 2. etg.: Servant, WC, hjørnedusj, fliser på vegg og varmekabler i gulv. 

Alle tre soverommene er romslige med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe.

Varmvannstbereder på 194 liter i kjeller. 

Leietaker tegner selv strømavtale.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peis. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458746

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 60.000,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. 

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.