Mørtelverksbakken 27

Leie mnd.

14 900 kr

Etasje
3
Byggeår
2019
Soverom
1
P-ROM
40 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Nybyen Økern - Nyoppført møblert 2-roms med balkong og garasje (EL). Fyring/kabel-tv/bredbånd inkl. Ledig omgående!

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Nybyen Økern!

Kort fortalt: 
- Nyoppført bolig
- Bli den første den som flytter inn
- Arealeffektiv og fin planløsning 
- Moderne løsninger og høy standard
- Delikat flislagt baderom
- Fullt møblert 
- Flott vestvendt balkong med gode solforhold
- Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkl. i husleien. 
- Garasjeplass medfølger
- Oppvarming (sentralfyring) inkl. i husleien
- Barnevennlig og hyggelige fellesareal 
- Kort veg til buss og t-bane
- Ledig omgående

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem? Kontakt megler ved å trykke "send melding" for å avtale visning. Send gjerne med en kort beskrivelse av deg/dere. Velkommen inn til en hyggelig visning!

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Nybyen Økern. Her har du nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Den nye bydelsparken i Bydel Bjerke som ligger i nærområdet har fått navnet "Bjerkedalen park". Den strekker seg over et område på 38 mål. Parken ligger i hjertet av Bydel Bjerke, ved Brobekk mellom Refstadveien og Nordalveien. Her finner du fine promenader, paviljong, sandstrand og dam, basketballbane og volleyballbane. Parken er svært pent beplantet med trær, busker og stauder, samt Hovinbekken med fossefall, et av parkens hovedattraksjoner.

I Lillomarka finnes det milevis med tur- og skiløyper og flere idylliske badevann. Her har man flotte turmuligheter sommer som vinter. Fra boligen er det også kort vei til alpinbakke i Grefsenkollen og Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Økern (ligger kun et par minutters gange fra leiligheten) og Rema 1000 Bjerke. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Økernsenteret butikker, spisesteder og helsetorg. I Økern Sentrum er det vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger og kultur. Det nye Økernsenteret vil inneholde 155 butikker, fordelt på 45 000 kvm handel og 6 500 kvm med spisesteder. Kjøpesenteret vil bli et internasjonalt landemerke både når det gjelder design, arkitektur og butikkmiks. Nye Økern vil by på en åpen og inviterende bystruktur med romslige utendørs områder og et levende torg med vakker arkitektur som skaper en innbydende møteplass og handelsdestinasjon.

Offentlig kommunikasjon:
Økern har en infrastruktur som gjør det til et av Oslos største knutepunkter, lett tilgjengelig med bil, T-bane og buss, hvorav nærmeste holdeplass er Økern T-banestasjon som ligger ca. 700 m fra leiligheten. Med bil fra Økern tar det ca. 2 min til Sinsen, 5 min til Storo Storsenter, 8 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Veibeskrivelse

Buss: Nærmeste holdeplass for buss er Økern som ligger ca. 5-7 minutters gange fra leiligheten. Herfra går blant annet buss 23, 24, 60 m.f.

T-bane: Nærmeste T-banestasjon er Økern og denne ligger ca. 5-7 minutters gange fra leiligheten. Herfra går bane 4 og 5.

Bil: Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Tomten

Felleseiendommen har pene utearealer med asfalterte og steinbelagte internveier, gressplener, trær og fine beplantninger. Området har også felles sykkelparkering, en koselig lekeplass og felles sittegrupper.

Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg med EL-lader. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Gang: 
Leiligheten har heisadkomst opp til leilighetsplan, hvor en en romslig og praktisk entré ønsker deg velkommen. Entreen har parkett på gulv og skyvedørsgarderobe. For øvrig er det montert et moderne callinganlegg med videofunksjon ved siden av inngangsdøren. 

Soverom: 
Lyst og fint soverom med to inngangsdører. Dobbeltseng med lagring under og garderobeskap medfølger. 

Baderom:
Det delikate badet er utstyrt med veggmontert toalett og dusjhjørne med plassbesparende, innfellbare dører glass. Innredningen har hvite glatte fronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet mørke gulvfliser med nedsenket dusjhjørne, hvite veggfliser, gulvvarme og downlights. VAskemaskin medfølger.

Kjøkken: 
Moderne kjøkken med innredning med sorte fronter. Hvitevarer medfølger.  

Stue: 
Stuen er romslig med plass for både sofagruppe og spisebord. Rommet fremstår som svært innbydende med parkett på gulv, tidsmessige fargevalg og sjenerøs takhøyde. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, og det er utgang til en solrik vestvendt balkong. Leiligheten ligger høyt uten sjenerende innsyn. Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkludert i husleien. Stuen er fullt møblert. 

Balkong: 
Leiligheten har utgang fra stuen til en vestvendt balkong med svært gode solforhold. Balkongen er romslig og har rekkverk i lakkert aluminium og glass. Dobbel stikkontakt og veggmontert utelys gjør dette til en trivelig uteplass, også på kveldstid. 

Boligen disponerer en sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. Egen parkeringsplass i lukket og oppvarmet garasjeanlegg.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg supplert med varmekabler på bad. Varmt forbruksvann leveres fra samme fjernvarmeanlegg. Både oppvarming og varmtvann er inkludert i husleien.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut fullt møblert. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. 
Husleien inkluderer ikke strøm. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.