Nedre Grindaveg 116, H0304

Leie mnd.

12 000 kr

Etasje
3
Byggeår
2019
Soverom
2
P-ROM
67 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

RÅHOLT:Helt ny flott 3R m/høy standard|3.etasje|Hvitevarer|Bod|Garasje|2 balkonger

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Nedre Grindaveg 114, H0304, 2070 Råholt
Gnr. 129, bnr. 149, 
Lnr: H0304

Leiligheten ligger i 3 etasje.


Områdebeskrivelse

Fra Råholtåsen er det lett adkomst til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe.
Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede
I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter.

Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ble ferdigstilt i 2014. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker.Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Euro Pris ligger også sentralt til på Råholt, og nytt vinmonopol. Sundet er kommunesenteret i Eidsvoll, og ligger ca 15 minutter fra Råholt. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon.

Det er ca. 400m. til Råholt ungdomsskole, og en drøy kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Du finner bussholdeplass i gangavstand fra boligen, og det er kun 500 meter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du inne i Oslo sentrum.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 69 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm

Arealene er innhentet fra lik leilighet  i sameiet. Annen data foreligger ikke.

Innhold:
Entre, bad, 2 soverom med balkong på det ene soverommet. Stue & kjøkken med åpen løsning. Balkong.
Det medfølger også garasje og kjellerbod i felles garasjekjeller.

Garasjenr  66 
Bod nr 69 

Tomten

Tomten tilhører sameiet. Dette er felles for alle.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller.

Standard

STANDARD
Leiligheten er helt ny, og du vil være den første som vil bo i boligen! Leiligheten holder gjennomgående høy standard over innvendige overflater og matrialvalg. Det er generelt godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Dette gir en luftighet til leiligheten.

Entrè
En stor og meget tiltalende entrè med stor og praktisk skyvedørsgarderobe. Dette gir store oppbevaringsmuligheter.

Bad
Meget pent bad i flislagt moderne utførelse. Fritthengende baderomsinnredning med skuffer og servant, samt speil. Vegghengt toalett og et moderne praktisk dusjhjørne med glassdører. Det er gulvvarme i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har 2 lyse og moderne soverom, hvor det er plass til dobbeltseng med mer. På det ene soverommet er det også utgang til en trivelig balkong.

Stue & kjøkken
Leiligheten har en moderne og åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor er mange store vindusoverflater. Dette gir naturlig lys. Pen kjøkkeninnredning hvor det er både godt med skap - og benkeplass. Det medfølger integrerte hvitevarer med ovn, platetopp,og oppvaskmaskin. Stuen er av romslig størrelse hvor det er god plass til en sofagruppe med mer. Her finner du også utgang til en romslig balkong.

Ventilasjon
* Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Annet
* Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

 Oppvarming via fjernvarme. Varmtvann og vannbåren varme fra fjernvarmeranlegg med termostatstyrte radiatorer. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36 000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv og internett.
- Fjernvarme via radiator.
- Hvitevarer på kjøkken
- Garderobesskap på soverom

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Innboforsikring

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.