Skillebekk

Niels Juels gate 24

Leie mnd.

20 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1984
Soverom
2
P-ROM
100 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Skillebekk - Meget romslig 3 roms med 2 bad. Heis. Garasjeplass. Stor terrasse med utgang til felles hage.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Stor og flott leilighet med meget sentral beliggenhet på Skillebekk. Leiligheten har en skjermet beliggenhet i 1. etg og vender mot felles hage. Leiligheten leies ut møblert som på bildene. Det er heis i bygget og medfølger garasjeplass i kjelleren.

For visning kontakt eiendomsmegler Sarah Aamodt på mail: sarah.aamodt@krogsveen.no med følgende informasjon:
- Antall beboere.
- Ønsker innflyttingsdato (leiligheten er ledig fra 01.januar 2020.
- Referanser fra tidligere leieforhold.
- Ønsket leieperiode.
- Fullt navn, tlf. og mailadresse.

Eiendommen

Niels Juels gate 24, 0272 Oslo
Gnr. 211, bnr. 185, snr. 2 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Niels Juels gate 24 har en svært sentralt og attraktivt beliggenhet i et veletablert område på Frogner/Skillebekk! Området er et av Oslos mest ærverdige bolig- og ambassadestrøk med utpreget arkitektur fra slutten av 1800 tallet. Leiligheten ligger i en stille oase svært sentralt i Oslo, med umiddelbar nærhet til både sjø- og byliv. Det er flere populære spisesteder og hyggelige kafeer i nærområdet. Vi kan blant annet nevne Hos Thea restaurant, Enoteca, Baker Hansen, samt spesialforretninger som Skafferiet og Fjellberg fisk og vilt. Fra leiligheten er det kort vei til Solli Plass, Aker Brygge og Tjuvholmen. Det er også gangavstand til Frogner og Bygdøy Allé.
Området tilbyr flotte tur og rekreasjonsområder som Slottsparken, Skarpsnoparken, Hydroparken, Frognerkilen og vakre Frognerparken. Fra Frognerstranda går det tursti langs sjøen, videre ut til Bygdøy og Oscarshall. Bygdøy er et populært utfluktssted med fine badestrender og flotte turstier, samt oppkjørte skiløyper vinterstid. I nærområdet finner du også lekeapparater på Framneshave og skøytebane på Frognerbadet vinterstid. Flere treningssentre i nærheten hvor nærmeste senter er Sats/Elixia på Solli Plass.
God tilgang til offentlig kommunikasjon. Trikk i Drammnesveien og Solli plass ligger like i nærheten og er et knutepunkt for en rekke ulike buss- og trikkeruter. T-bane, tog og flytog finner du på Nationaltheatret Stasjon.
Det er også god tilgang på bysykler i nærområdet. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm

Bruksareal: Entré, 2 soverom, 2 bad, stue og kjøkken.

Primærrom: Entré, 2 soverom, 2 bad, stue og kjøkken.100 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. 

Tomten

Pent opparbeidet tomt, asfaltert inngangsparti. Felles hage som denne leiligheten har direkte tilgang til.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i lukket parkeringsanlegg i kjelleren. Heisadkomst til kjeller.

Standard

Stor og flott 3 roms hjørneleilighet i 1. etasje, meget attraktivt og stille beliggende på Skillebekk. Leiligheten er lys og gjennomgående med god planløsning. Store vindusflater som gir mye dagslys. Romslig entré med garderobeskap. 

Stue:
Stor og romslig stue med hyggelig peis og utgang egen terrasse. Stuen er møblert med sofagruppe.

Kjøkken:
Pent kjøkken med hyggelig spiseplass. Hvit innredning med profilerte fronter, heltre benkeplate, integrerte hvitevarer.

Bad 1:
Delikat flislagt bad med varmekabler, innmurt badekar, wc, arbeidsbenk, servant med underskap og speil over. Badet har både vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2:
Flislagt bad med dusj, wc, servant med overspeil. Varmekabler i gulv.

Gulv:
Hovedsakelig parkett, teppe på soverom, fliser på bad.

Vegger:
Malte flater, fliser på bad.

Himling:
Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i baderomsgulv. Peis i stuen. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458837

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 60 000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.01.20 og utløper: 31.12.22.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år og 3 mnd.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 1 år. og 3 mnd. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.