Bjørkelangen øst

Nordre Skrepstad vei 18 F

Leie mnd.

10 000 kr

Etasje
1
Byggeår
2008
Soverom
2
P-ROM
55 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda

BJØRKELANGEN: Romslig 3R i første etasje med hvitevarer|Delvis møblert|Terrasse|Carport |Utvendig bod

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Nordre Skrepstad vei  18 F, 1940 Bjørkelangen
Gnr. 73, bnr. 372,   i Aurskog-Høland kommune.

Andelsnr. 7,
Skrepstad borettslag, org.nr. 992 397 306

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 59 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Arealene er innhenter fra eiendomsverdi. Det foreligger ingen annen oppmåling

Leiligheten ligger i første etasje

Innhold:
Entrè/hall, 2 soverom, bad, stue & kjøkken. Utgang til terrasse. Det medfølger også en utvendig bod med inngangsparti.

Parkering

Det medfølger en carport, nr 18F.

Standard

STANDARD

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser på bad og entre. Parkett på resterende rom
Vegger: Malte vegger og fliser på badet
Himling: Malt himling med taklamper.

Soverom
Leiligheten har 2 lyse trivelig soverom. På hovedsoverommet medfølger det også en større garderobesskap. På begge soverommene er det godt med naturlig lys.

Bad
Badet fremstår med flislagt utførelse og har normal standard fra byggeår. Badet er innredet med fritthengede baderomsinnredning, gulvmontert toalett og dusjhjørne. Vaskemaskin medfølger.

Stue & Kjøkken
Leiligheten har en åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater. Dette gir en luftig romfølelse.

Trivelig kjøkken med mørk innredning med både skap - og benkeplass. Her medfølger det hvitevarer med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Stuen fremstår i romslig størrelse hvor det er plass til en trivelig sofagrupp med tilhørende møblement. Det er utgang til terrasse/hage fra stue/kjøkken.


Annet:
Utleier har ikkel bodd i boligen og kjenner derfor ikke til  noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

- Gulvvarme i gulv på badet
- Elektrisk oppvarmning via panelovner

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke tv & internett fra Get.
- Hvitevarer på kjøkken
- Vaskemaskin
- Delvis møblering. Megler har inventarliste

Husleien inkluderer ikke
- Strøm


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 30 000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: August 2019 og utløper: August 2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Styregodkjennelse: 
Leietaker må godkjennes av styre og dette kan ta 30 dager. Overtagelse kan ikke skje før denne godkjennelsen foreligger.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.