Nordsetergrenda 15 A

Leie mnd.

13 000 kr

Etasje
3
Byggeår
1980
Soverom
1
P-ROM
45 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda

Nordstrand/Nordseter - Pen 2-roms med vestvendt og solrik terrasse. Garasjeplass. Kabel-tv/bredbånd inkl.

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Kort fortalt: 
- Lys og fin 2 roms
- Vestvendt terrasse med gode solforhold
- Sentral og rolig beliggenhet 
- Meget trivelig borettslag 
- Pent kjøkken i åpen løsning mot stuen.
- Flislagt baderom 
- Bod og garasjeplass i kjeller 
- Bredbånd og kabel- tv inkludert i husleien
- Ledig fra 07.06. 

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment!

Eiendommen

Nordsetergrenda 15 A, 1161 Oslo
Gnr. 157, bnr. 633 i Oslo kommune.
Leil.nr. 3017, andelsnr. 165,
Fjellhytta Borettslag , org.nr. 948 846 519

Områdebeskrivelse

Beliggende i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Nordstrand, i et bilfritt bomiljø med flere grøntarealer. Et eldorado for barn, med flere barnefamilier i området, ingen biltrafikk og nærhet til et rikt tilbud av fritidsaktiviteter. Solrik leilighet med vestvendt terrasse. Umiddelbar nærhet til nærbutikk (Spar), skoler og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til diverse servicetilbud på Sæter og Holtet. Flere friområder i området.  Nærhet til trikkeholdeplass på Bråten og Kastellet med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Østmarka og Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av fjorden, med flere hyggelige badestrender, som bla. Ulvøya, Nordstrand bad og Katten.  Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.: Nordstrand IF på Niffen med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen. Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloreåsen. Treningsstudio: BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og Elixia på Lambertseter.

Veibeskrivelse

Adkomst fra Lambertseterveien inn Nordsetergrenda. Parker på gjesteparkeringen ved Nordsetergrenda og følg veien til Nordsetergrenda 15 A.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. Iht. Utdanningsetaten sokner denne eiendommen til Nordstrand skole. Gangavstand til skoler på alle trinn.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.
Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydelnordstrand.oslo.kommune.no

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm
Totalt bruksareal: 45 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm

Primærrom:
3. etasje 45 kvm:  Entré, bad, soverom, stue, kjøkken. Utgang til terrasse på 13 kvm med bod på 2 kvm fra stue.

Leiligheten disponerer garasjeplass, 1 kjellerbod,  skap i felles kjølerom. Felles sykkelbod med direkte utgang til bakkeplan.

Tomten

Eiet tomt på 28.219 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget disponerer store fellesarealer som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og lekeplasser, samt asfalterte adkomstveier.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Pen 2 roms leilighet beliggende i 3 etasje med fritt utsyn mot hyggelige grøntarealer. Bilfritt område som gjør det til et særdeles stille og rolig borettslag. Leiligheten fremstår med god standard.

Romslig stue med åpen kjøkkenløsning, store vindusflater mot vest og hele leiligheten er oppmalt i lyse tidsriktige farger. Flott utsikt, rikelig med sol og godt med plass ute.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med panelovner og gulvvarme på bad og terrasse.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin på bad. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39 000-. evt. leiegaranti  kr. 4680-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.