Olav Selvaags plass 4, leil. 33-6-8

Leie mnd.

20 900 kr

Etasje
6
Byggeår
2008
Soverom
1
P-ROM
51 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

TJUVHOLMEN - Møblert 2-roms leilighet i PLUSS-konsept med heis og vestvendt balkong. Felles takterrasse- langtidsleie ønskelig!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Olav Selvaags plass 4, leil. 33-6-8, 0252 Oslo
Gnr. 210, bnr. 36, snr. 89  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Olav Selvaags plass 4 ligger på sjøsiden av Odden, nærmest Aker Brygge, vendt mot Akershus festning, innseilingen og Hovedøya.

Området: Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 46 kvm
Totalt primærrom: 46 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller. 

P-rom; Entré, bad/vaskerom/wc, soverom, kjøkken og stue.

Husleien inkluderer:
- Fjernvarme. 
- Varmtvann.
- Kabel-tv. 
- Internett.
- Full møblering.
- Plusskonseptet med alle fasiliteter i bygget.

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.Standard

Velkommen til Olav Selvaags plass 4- en gjennomført og pen 2-roms leilighet på Tjuvholmen. Boligen ligger høyt oppe i 6.etasje og kan blant annet by på; moderne innredning i alle rom, plusskonsept utviklet av Selvaag Bolig og tilgang til felles takterrasse.

Leiligheten har gjennomgående høy standard på utstyr og overflater. 

Rom:

Entré: Romslig entré med plass til garderobeskap. Porttelefon med videofunksjon montert på vegg. 

Stue: Pen møblert stue med vestvendt balkong med hyggelig utsyn mot Tjuvholmen alle. 

Kjøkken: Praktisk kjøkken i åpen løsning mot stue. Slette, malte fronter og laminat benkeplate. Fliser over benk og overlys. Nedfelt keramisk koketopp og integrert stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad/WC: Pent flislagt bad med vegghengt klosett, servantseksjon og dusjnisje med glassdør. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvvarme. Downlights i himling med dimmefunksjon.

Soverom: Soverommet fremstår som romslig og er innredet med garderobeskap. Praktisk dobbel inngang med skyvedører fra stuen. Inngang fra soverom til bad/WC.

Overflater: Himling: Malte. Vegger: Fliser på bad. For øvrig malte flater. Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. For øvrig eikeparkett.

Tjuvholmen Pluss
Leiligheten inngår i Plusskonseptet utviklet av Selvaag Bolig. Plusskonseptet skreddersydd for deg som enten har en travel hverdag og med behov for et servicetilbud som legger alt til rette, eller deg som ønsker en rolig tilværelse med høyt servicetilbud og nærhet til sjøen, samt alle fasiliteter rett utenfor døren. I Tjuvholmen Pluss får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelse og trygghet. Beboere får også tilgang til et bemannet serviceområde med lobby, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Dette befinner seg i 2. etasje. Alt er stilfullt innredet og fullt utstyrt. Her har du også tilgang til et utvalg av dagens aviser, kaffe og te, samt fri tilgang til trådløst nettverk. Fra det hyggelige oppholdsrommet er det utgang til eget terrasseområde med flott utsyn mot fjorden. For ytterligere informasjon om Plusskonseptet og dets tilbud og tjenester, kontakt megler eller se vedlagte link for utfyllende informasjon om Plusskonseptet/Servicesameiet. 

http://www.selvaagbolig.no/pluss/

Vertskapet vil også bidra til å skape stemning i forbindelse med merkedager og høytider ved å pynte ekstra og servere noe som passer til som for eksempel fastelavensboller, pepperkaker og påskegodt.

Oppvarming

Sentralvarme/fjernvarme med radiatorer. Gulvvarme på baderom.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.62.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.7.524,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.