Ospestien 76

Leie mnd.

15 000 kr

Byggeår
1976
Soverom
2
P-ROM
75 m²
Type
Halvpart vertikaldelt bolig
Fasiliteter
Garasje Veranda

ASKER/BLEIKER- Rekkehus i et svært trivelig nabolag til leie! Fjordutsikt- 2 solrike verandaer- hage- garasjeplass!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Ospestien 76, 1387 Asker
Gnr. 55, bnr. 33, snr. 190  i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Rekkehuset ligger fint til i et barnevennlig og svært attraktivt boligområde i Asker. Boligen har godt med sol og en fantastisk utsikt til Oslofjorden og Nesoddlandet. Bleikeråsen boligsameie er et meget velrenommert familieområde godt tilrettelagt for aktiviteter for barn og voksne. Alle aldersgrupper er representert i område, med mange barnefamilier og fine lekeområder. 

Trygg og nærmest bilfri gangavstand til bl.a. barnehager, skoler, idrettsanlegg med ishall, kunstisbane, fotballbaner, tennisanlegg inne og ute, idrettshall og stort svømmeanlegg og nærbutikk.

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med mange forskjellige butikker.

En kort kjøretur tar deg til Hvalstrand bad, Leangbukta båthavn og Vollen marina. Nærhet til flotte turmuligheter i marka med ski- og turløyper hvor du bl.a. finner Vardåsen skisenter en kort kjøretur unna.

Veibeskrivelse

Fra Asker: Følg Bleikerveien mot Askerhallen. Ta inn Bleikeråsen til venstre rett før Askerhallen. Følg Bleikeråsen bortover sletten ca 600 meter før man tar til høyre til det midterste garasjeanlegget, (Lindløkka). Bilfri gangsti siste stykket inn til boligen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm

Boligen inneholder:
1. etg: Entré, soverom, kjøkken, bad, markterrasse, hage.
2. etg: Stue, soverom, to verandaer.

I tillegg disponerer boligen 1 innvendig bod og 1 utebod. 

Husleien inkluderer:
- Hvitevarer på kjøkken og bad.
- Kabel-tv (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør).
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Leietaker tegner eget strømabonnement. 

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Ospestien 76- et pent rekkehus i et attraktivt og svært barnevennlig boligområde.

- Eiendommen ligger høyt til med vidstrakt utsikt og meget gode solforhold.
- Trivelig og innbydende hage- og terrasseområder. 
- To solrike verandaer med flott utsikt.
- Boligen strekker seg over to plan og har en praktisk planløsning.

Standard:
Leiligheten har gjennomgående standard og er meget godt vedlikeholdt. Innervegger malt i lyse farger og pene gulv. Store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og som gir boligen en helhetlig luftig følelse. Bad pusset opp mai 2019.

Entré
Idyllisk front med plen og platting ved inngangsparti. Innbydende entré med plass til oppbevaring.

Soverom
Lyst soverom med plass til dobbeltseng. Integrert garderobeskap.

Kjøkken
Pent vedlikeholdt kjøkken med god benke- og skapplass. Hyggelig spisegruppe på kjøkkenet. Kjøkkenet er godt utstyrt med hvitevarer. Utgang til markterrasse og utebod. 

Bad
Nyoppusset og meget pent bad. Moderne innredning med hvite fronter. Vaskemaskin medfølger.

Stue 
Luftig og svært trivelig stue med store vindusflater som slipper rikelig inn med dagslys. God plass til sittegruppe. Utgang til veranda med fantastisk utsikt mot fjorden. Svært trivelig veranda med plass til utemøblement.

Soverom
Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng. Utgang til  romslig veranda vendt mot nabolaget. 


Oppvarming

Elektrisk oppvarming. 

Overtagelse

2458696

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.