Torshov

Østgaards Gate 23A

Leie mnd.

13 500 kr

Etasje
2
Byggeår
1940
Soverom
1
P-ROM
47 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda

Torshov - Gjennomgående 2-roms leilighet med vestvendt balkong. Varmtvann og fyring inkludert i leien!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Østgaards gate 23 A, 0474 Oslo
Gnr. 225, bnr. 399  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en fin beliggenhet på rolige og populære Torshov. I umiddelbar nærhet til boligen finner du alt av servicetilbud som kaféer, restauranter, barnehage, skole, butikker og offentlig kommunikasjon. Populære trikkestallen og idylliske Torshovparken i umiddelbar nærhet. Soria Moria ligger i nærområdet og kan by på et spennende kulturliv. Urbane Grünerløkka med yrende ute- og kulturliv er i gangavstand med et stort utvalg av kjente utesteder, kafeer og restauranter. Nydalen med Storo Storsenter og Handelshøyskolen BI er kort gangavstand unna. 

Det er flere grøntarealer som kan by på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Torshovdalen, Torshovparken og Akerselva. Moderne Myrens sportssenter og Elixia på Ringnes Park har flotte treningsfasiliteter for den aktive. 

Med offentlig komm. i umiddelbar nærhet gjør at det er enkelt å komme seg til knutepunkter som Oslo S og Storo, samt Majorstuen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm
Totalt bruksareal: 47 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod.

* Ved interesse eller ønske om visning send en kortfattet beskrivelse av deg selv til eiendomsmegler Atle Osnes på atle.osnes@krogsveen.no.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Velkommen til Østgaards gate 23 A! 

Boligen har en god planløsning og er gjennomgående. Leiligheten er beliggende i 2. etasje.

Leiligheten inneholder:
- Entré med klesoppheng, dørcalling og intergrete skap.
- Kjøkken med innredning fra Huseby med kjøl/frys, stekeovn og platetopp og oppvaskmaskin.
- Fint baderom fra 2012 med flislagt gulv, varmekabler, dusjhjørne og vaskemaskin.
- Romslig og lys stue, med utgang til balkong koselig vestvendt balkong.
- Soverommet er romslig og har intergrert skapløsning og god plass til dobbeltseng.

Boligen leies ut delvis møblert. Alle hvitevarer inkludert kjøl/frys følger med leiligheten.

Oppvarming

Boligen oppvarmes via sentralvarme. Det er varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458690

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Boligen leies ut delvist møblert.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 40.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.860,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien inneholder:
- Grunnpakke TV
- Grunnpakke internett
- Varmt vann
- Fyring

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.