Peter Møllers vei 25

Leie mnd.

16 500 kr

Etasje
2
Byggeår
2018
Soverom
2
P-ROM
57 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

LØREN: Lekker 3R med høy standard|Sentralt|2 Soverom |Møblert|Hvitevarer |Balkong

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Peter Møllers Vei 25, 0585 Oslo
Gnr. 124, bnr. 39, snr. 21  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Prosjektet Møllers Hage ligger på Løren, et område under blomstrende utvikling. Løren har blitt et populært området med "alt" i umiddelbar nærhet. Løren T-banestasjon åpnet i 2016 hvilket gjør det enkelt å komme seg til andre deler av byen!

Løren - et område i svært spennende utvikling. Området som en gang huset militærleir og gammel industri, har på få år blitt en frisk og levende bydel med boliger, butikker, restauranter, arbeidsplasser og blomstrende kultur. Følelsen her er urban, samtidig som du omgis av flott natur og grønne parker. Kort vei til marka som kan by på flotte turmuligheter på sommerstid og vinterstid. Løren har blitt et populært området med "alt" i umiddelbar nærhet og på Løren Torg finner du det meste du trenger i hverdagen som butikker, restauranter, bakeri og kaffebarer, legesenter, tannlege, frisør, treningssenter m.m. Det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet. Nærmeste skole er Løren skole (barneskole) som ble nyrenovert i 2014 og den nye ungdomsskolen Frydenberg skole som åpnet i 2011. Løren har et godt kollektivtilbud med t-bane og buss hvilket gjør det enkelt å komme seg til andre deler av byen!

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 64 kvm
Totalt primærrom: 57 kvm

Innhold:
2. etasje: Entrè, bad og 2 soverom hvorav det er en innvendig bod på det minste soverommet. Stue & kjøkken med utgang til balkong. 
Det medfølger også en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. 


ANNET:
Er eiendommen av interesse, så send en mail til ulrikke.sandvold@krogsveen. no med informasjon om deg selv og når det kunne passe med en visning. 
Husk oppgi mobilnr.

Tomten

Eiet tomt  tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

- Det medfølger ingen garasjeplass til leiligheten, men det er mulighet for eventult leie garasjeplass. Dette vil evt komme i tillegg til husleie. Leie av garasjeplass gjøres på eget ansvare.

Standard

Boligen var ferdigstilt i det nye bygget i Møllers Hage i Februar i 2018.
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

STANDARD
Leiligheten vil holde en generell høy gjennomgående standard og bygges iht TEK10.

Innvendige overflater:
Gulv: Lekker hvitpigmentert eikeparkett av typen, 14 mm eik natur vanilla 3-stavs, hvitpigmentert og matt lakkert parkett og fliser på badet. 
Vegger: Sparklet og malt gipsplater/betong i lys farge og fliser på badet.
Himling: Hvit malt betong i fargen S0500N, glans 3. Standard takhøyde er ca. 240 cm, standard takhøyde i baderom er ca. 220 cm. Laveste takhøyde ved nedsenket himling er ca. 220 cm. 

ENTRÈ / HALL
Lys og trivelig entrè som fremstår av lyse farger. Her det god plass til garderobeløsning dersom det skulle være ønskelig.

BAD 
Meget flott og moderne bad med flislagt utførelse med moderne flisevalg. Innredning med grepsløse skuffer i høyglans hvit. Hvit porselenstopp med ettgreps blandebatteri. Rette dusjvegger i klart glass. Vegghengt toalett. Downlight LED belysning i tak og Baldakin med spotter over speil. Lys på bad styrer med dimmer.
-  Det medfølger kombimaskin på badet, for vask og tørk.
-  Varmevarme i gulv

SOVEROM
Leiligheten har 2 lyse og romslig soverom hvor det er god plass til en dobbelseng med tilhørende møblement. Det er også rom for en garderobeløsning. På begge soverommene er det store vindusoverflater som 
slipper inn godt med naturlig lys. 

På det minste soverommet finner du også en praktisk innvendig bod som gir gode lageringsmuligheter.

KJØKKEN  & STUE
En moderne og lys åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater som slipper inn godt med naturlig dagslys.

Mellom stuen og kjøkkenet er det plass til en hyggelig spisegruppe. I tillegg er det rom for en hyggelig sofagruppe med tilhørende møblement.
Kjøkkenet har en stilren og tidløs kjøkkeninnredningen med hvite glatte fronter av typen Mono fra HTH. Håndtak i stål. Laminat benkeplate. Dører og skuffer med dempefunksjon. Nedfelt vask. Det medfølger også integrerte hvitevarer på kjøkkenet, som helt nye.

Fra kjøkkenet/stuen er det også utgang til en romslig balkong med solforhold. Her er det plass til en hyggelig sittegruppe.

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 49 500,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på TV og internett via sameiet.
- Fjernvarme
- Varmtvann

Inventar:
Boligen leies ut fult møblert. Dette kan avtales nærmere.
Inventarliste utleveres på forespørsel

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Andre abonomenter.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.