St. Hanshaugen

Pilestredet park 12A

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
4
Byggeår
1950
P-ROM
24 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda

Nyere et-roms med balkong og flere takterrasser. Heis. Fyring, varmt vann, tv/internett ink.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Pilestredet Park 12 A, 0176 Oslo
Gnr. 208, bnr. 992,  i Oslo kommune.
Andelsnr. 408
Pilestredet Park 11-13 BRL, org.nr. 992 212 519

Områdebeskrivelse

Kort vei til både sentrum, alle typer offentlig kommunikasjon og St. Hanshaugen med store parkområder. Flere dagligvarebutikker samt postkontor og apotek i nabolaget.

Pilestredet Park er et nytt og vakkert pustehull og en trafikkfri, grønn oase midt i Oslo sentrum. Pilestredet park ble bygget på det gamle området hvor Rikshospitalet tidligere lå. Rikshospitalet ble revet og Pilestredet Park begynte å ta form. Pilestredet Park er et stort boligutviklingsprosjektt som et av byens mest attraktive boligområder .
I 2005 ble Pilestredet Park tildelt prisen for god byarkitektur av Oslo by og Statens Byggeskikkpris i 2007.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 29 kvm
Totalt bruksareal: 24 kvm
Totalt primærrom: 24 kvm


*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Nyere 1-roms med store vindusflater og gode lysforhold og god planløsning. Leiligheten har en god intern beliggenhet i borettslaget og holder generelt meget god standard. Boligen ligger i populære og sentrale omgivelser med kort vei til butikker, barnehager, skoler og off. komm. 

Entre:
Pen entré med garderobeskap og god plass til å sette fra seg sko/yttertøy.

Stue:
Lys og tiltalende stue med smart planløsning og utgang til romslig balkong. 

Kjøkken:
Pent moderne kjøkken i åpen løsning mot stue.

Bad:
Meget pent flislagt bad med vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med sentralvarme og er inkl. i husleien.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut umøblert. Hvitevarer er inkl. 

Husleie

Husleien inneholder:
- Grunnpakke internett
- Grunnpakke TV
- Varmt vann
- Fyring 

Strøm kommer i tillegg.

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.4.140,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.12.2019 og utløper: 30.11.2022 eller etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.