Sagene

Pontoppidansgate 9B

Leie mnd.

14 000 kr

Etasje
4
Byggeår
1998
Soverom
1
P-ROM
57 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Fin og romslig to-roms med garasjeplass* og stor balkong - perfekt beliggenhet på Sagene.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Pontoppidansgate 9B, 0462 Oslo
Gnr. 221, bnr. 280  i Oslo kommune.
Leil.nr. nummer. 35,
Borettslaget Pontoppidan AS, org.nr. 978702368

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et sentralt, veletablert og attraktivt boområde på Sagene i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra leiligheten er det gangavstand til en rekke trendy kafeer, spisesteder og kjøpesenter. Det er kort vei til Voldsløkka med friområde bestående av kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier m.m. Det er kort vei til flotte rekreasjons- og friluftsområder som Bjølsenparken, Myraløkka og Torshovparken.
Videre er det gangavstand til St Hanshaugen og Grünerløkka med shoppingmuligheter, gode spisesteder og uteliv. Eiendommen har også nærhet til Akerselva, hvor man kan gå langs elven til Maridalsvannet og Nordmarka via Nydalen, eller følge elven ned til sentrum.
Av treningstilbud finner du bl.a. Sats som ligger i umiddelbar nærhet, Sagene Squash i Mølleparken og
Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. kan gjøres ved bl.a. Coop, Rema 1000 og Joker. I nærområdet finnes kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene Lunsjbar, Helt rått (sushi) m.m. I tillegg er det skjønnhetssalonger, frisør, treningssenter og små, hyggelige butikker med både mote, interiør og blomster.Det er også kort vei til Storo Storsenter.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Sagene og ligger ca. 300 meter fra boligen. Med bil fra Sagene tar det ca. 4 min til Majorstuen, 4 min til Storo, 6 min til Nydalen, 8 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.
Eiendommen har kort vei til flere utdanningsinstitusjoner som f. eks. Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm
Totalt bruksareal: 61 kvm
Totalt primærrom: 57 kvm

* Ved interesse eller ønske om visning, skriv en kort beskrivelse av deg selv til thomas.dideriksen@krogsveen.no.

I tillegg disponerer boligen en bod beliggende i leiligheten.

Parkering

Leiligheten har egen parkeringsplass. Denne kan leies for kr. 1.000/mnd,-. Gjør man det blir samlet leie kr. 15.000,-.

Standard

En leilighet med perfekt beliggenhet, romslig stue og balkong.
Leiligheten inneholder:

Entre:
Fin entre med plass til klær.

Bad: 
Stort baderom med vaskemaskin og tørretr.
 
Stue/kjøkken:
Fin og lys stue med både sofa- og spiseavdeling og med åpent kjøkken. Fra stuen har du tilgang til stor balkong.

Soverom: 
Fint soverom med stort klesskap.

I leiligheten har du også egen bod, som du kan bruke som oppbevaringsplass eller til kontor, hvis du ikke har bruk for lagringsplassen.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med strøm og kommer i tillegg til husleien.

Inventar

Boligen leies ut møblert jevnfør inventarliste. Hør med megler.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42.000,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 5.040,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Ønskes leie av garasjeplass tillegges husleienleien kr. 1.000,-.

Strøm kommer i tillegg til husleien.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.