Professor Dahls gate 48

Leie mnd.

12 900 kr

Etasje
1
Byggeår
1984
Soverom
1
P-ROM
46 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

FROGNER/MAJORSTUEN- Pen og meget sentral 2-roms leilighet inkl. varmtvann og kabel-tv til leie! Biloppstillingsplass- balkong.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Professor Dahls gate 48, 0260 Oslo
Gnr. 212, bnr. 761, snr. 3  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Professor Dahls gate ligger i en rolig gate med gangavstand til "alt". Mange typer servicetilbud i  nærheten, samt hyggelige nisjebutikker, restauranter og marked på Vestkanttorget. Boligen ligger med kort nærhet til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. 

Mat og drikke:
Nærområdet kan by på et godt utvalg dagligvarebutikker - også søndagsåpne. I gangavstand fra leiligheter ligger Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Her finner du også et rikt utvalg av hyggelige kaffebarer, restauranter og spesialforretninger.

Handel:
Bogstadveien og Hegdehaugsveien er meget populære handlegater. Du finner både spennende spesialforretninger og nisjebutikker, samt et rikt utvalg forretninger for alle og enhver. Majorstuen har generelt et stort utvalg av alle typer forretninger, apotek, Vinmonopol, kino, treningssentre og alle tenkelige servicetilbud forøvrig.

Rekreasjon:
Som nærmeste nabo ligger vakre Frognerparken med Vigelandsparken, Frognerbadet og Frogner stadion. Her er det noe for alle og enhver med både hyggelige turområder, badeanlegg, tennisanlegg, fotballbane og
skøytebane på vinterstid. Det er kort vei til Marienlyst med sine flotte idrettsanlegg, store grøntområder og minigolfanlegg. Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter.

Offentlig kommunikasjon:
Majorstuen er et kollektivknutepunkt med et meget godt kollektivtilbud. Her går både t-bane, trikk og buss med hyppige avganger rundt i Oslo. Nærmeste holdeplass er Frogner stadion og Majorstuen med både buss og trikk.
God offentlig kommunikasjon i kort nærhet. Av treningsfasiliteter i området kan man bla. velge mellom Sats/Elixia på Majorstuen, Evo, FitnessXpress, Bislett stadion og Bislet Bad samt gangavstand til flere grøntområder som Uranienborgparken, Slottsparken, Frognerparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur og rekreasjonsmuligheter. Bydelen har et svært rikt kulturtilbud for både voksne og barn. Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av byens tilbud!

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm
Totalt bruksareal: 46 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod, 1 loftstbod og 1 kjølerom i kjeller.

Husleien inkluderer:
- Varmtvann.
- Kabel-tv (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør).
- Boligen er umøblert. Hvitevarer på kjøkken og bad medfølger.

Leietaker tegner eget strømabonnement, og evt. andre nødvendige abonnementer.

Standard

Velkommen til Professor Dahls gate- en pen og arealeffektiv 2-roms leilighet med meget sentral beliggenhet på Frogner/Majorstuen. Boligen kan blant annet by på 1 romslig soverom, solrik balkong vendt mot felles hage og egen biloppstillingsplass rett utenfor bygget.

Standard:

Leiligheten har gjennomgående standard med arealeffektiv rominndeling. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og eikeparkett i stue og kjøkken. Utgang til romslig balkong fra stue. Flott og luftig leilighet med sentral, men rolig beliggenhet.

Rom:

Entré
Entré med plass til oppbevaring (integrert garderobeskap). Inngang til stue og bad.

Stue
Lys og arealeffektiv stue. Plass til spisegruppe. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en trivelig romfølelse. Utgang til solrik balkong vendt mot rolig hage.

Kjøkken
Godt vedlikeholdt kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkenet utstyrt med komfyr, kjøleskap, ventilator, samt oppvaskmaskin. Gjennomgående fronter på skap.

Bad
Flislagt bad med WC og dusj. Vaskemaskin medfølger. Varmekabler i gulv.

Soverom
Stort soverom med plass til dobbeltseng. Nytt gulv fra 2018. God skapplass (integrert garderobeskap).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong
.
minusVis mindre
Professor Dahls gate 48
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.