Grünerløkka

Professor Lochmannsgate 4

Leie mnd.

16 000 kr

Etasje
4
Byggeår
1896
Soverom
2
P-ROM
62 m²
Type
Eierleilighet

Grünerløkka - Lys og romslig 3 roms leilighet på populær adresse!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Professor Lochmannsgate 4, 0559 Oslo
Gnr. 228, bnr. 265, snr. 7, i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger ved populære Grünerløkka med kort avstand til alt man måtte ønske. Grünerløkka byr på et rikt utvalg av butikker i umiddelbar nærhet, i kort avstand finner vi blant annet nærbutikker og kjøpesenter i Oslo sentrum.
I området finner vi flere gode cafeer, barer og restauranter. Grunerløkka yrer av liv og steder å besøke.
For de som er glad i øl finner vi Schous kjelleren i kort avstand, her er det et rikelig utvalg i tillegg til at de brygger mye selv. Flere koselige steder hvor man kan nyte en god matbit eller et glass med vin langs Ryes plass. For den aktivitetslystne er det flotte turmuligheter rundt akerselven som kan ta deg gjennom store deler av Oslo.
For den aktivitetslystne finner vi Sats, Evo og fresh fitnes i kort avstand fra leiligheten.

Kollektiv:
I kort avstand fra leiligheten finner vi buss nr. 30 og 31 og trikk nr. 17 på Heimdalsgata. Herfra kommer man seg til Oslo sentrum på kun 7 minutter. Fra Schous plass går trikk nr: 11, 12, 13 og 19. Fra Oslo sentralbanestasjon kommer man seg Gardermoen på kun 22 minutter.

Barnehager og skoler

Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.4 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.5 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Hersleb videregående skole 0.3 km
Elvebakken videregående skole 0.9 km
Sjokoladefabrikken barnehage (1-6 år) 0.4 km
Sofienbergparken barnehage (1-6 år) 0.5 km
Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod som ligger i kjelleretasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra taks avholdt  utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

*Ved ønske om visning send en beskrivelse av deg selv til eiendomsmegler på thomas.dideriksen@krogsveen.no eller via annonsen.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Innbydende og klassisk 3-roms leilighet beliggende på populære Grünerløkka. Leiligheten har en meget god planløsning og god takhøyde som gir en romslig følelse. Store deler av leiligheten ble oppusset i 2012 og bærer preg av moderne standard.
Åpen stue og kjøkkenløsning med pent kjøkken. Stue med god plass, rosett i tak og innbydende peisovn.
Bad med lekre fliser, god plass og varmekabler i gulv.

Entrè:
Stor og romslig entrè med god plass til å henge fra seg ytterklær. I entrèen finner vi også sikringsskapet med automatsikringer.

Stue og kjøkken:
Leiligheten har en åpen stue og kjøkkenløsning som gir et luftig og innbydende preg. Stuen har god plass til sofagruppe og spisebord. Her er det flott stukkatur og koselig peis som gir godt med varme til kalde dager.
Pen Ikea kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, vitrineskap og fliser mellom over og underskap. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp.

Soverom:
Leiligheten byr på 2 soverom hvor der er plass til seng og skap. Rommene får inn godt med dagslys fra de store vinduene.

Bad:
Stort og innbydende bad med lekre baderomsfliser, varmekabler i gulv og nyere innredning. Badet har god plass til skapinnredning og har opplegg for vaskemaskin. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458665

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 48.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.760,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

I tillegg til husleien kommer strøm og kostnad til internett/TV må påregnes. 
Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.