Riiser-Larsens vei 18C

Leie mnd.

11 000 kr

Byggeår
1950
Soverom
2
P-ROM
82 m²
Tomteareal
2599 m²
Type
Rekkehus
Fasiliteter
Garasje Veranda

Stabekk, Rekkehus med 2 soverom og stor terrasse - umøblert

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Riiser-Larsens vei 18C, 1368 Stabekk
Ideel andel av Gnr. 14, bnr. 417  i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og etablert boligområde på nedre Stabekk. Fra eiendommen er det gangavstand til Stabekk sentrum med alt av servicetilbud. Det er dagligvare (Kiwi) i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Barnehage, skole og bussholdeplass ligger i gangavstand fra eiendommen. 

Området er støybelastet fra E-18.

Statens vegvesen arbeider med å bygge tosidig sykkelfelt og fortau på sørsiden av Professor Kohts vei. I anleggsfasen vil Professor Kohts vei bli stengt for gjennomkjøring, men det vil være adkomst til eiendommene gjennom hele byggeperioden. Noe støy og støv må påregnes gjennom anleggsperioden. Det nye sykkelfeltet og fortauet skal etter planen være ferdig i løpet av 2020. Entreprenør Arne Olav Lund AS gjennomfører prosjektet på vegne av Statens vegvesen. Les mer om prosjektet: vegvesen.no/Fylkesveg/fv604profkohtsvei.

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne at boligene skal rives. I forkant av riving vil leieforholdene bli sagt opp. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 97 kvm
Totalt primærrom: 82 kvm


1. etasje: Vindfang, trapperom, kjøkken og stue.
2. etasje: Soverom, soverom 2, bad/WC og gang
Underetasje: Bod, bod 2, vaskekjeller/vaskerom, kjellerstue.

Egen biloppstillingsplass for bil. 

Tomten

Eiet tomt på 2.599 kvm. 

Parkering

Egen biloppstillingsplass for én bil. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. 

Standard

Rekkehus over 2 etasjer samt underetasje på attraktive Stabekk til leie. Boligen holder en enkel standard. I første etasje er det separat kjøkken og stor stue med utgang til terrasse og fellesområder. HTH-kjøkkeninnredning med heltre fronter og spiseplass. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger, men uten garanti for om de virker, og vil ikke bli reparert, kastet eller fornyet av utleier. På badet er det dusjkabinett med mange funksjoner. To store soverom med garderobeskap i 2. etasje. Kjelleren består av kjellerstue med ildsted, stort vaskerom/kjellerrom og to boder. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Vedovn i underetasjen. Stråleovn på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 33 000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.