Riiser-Larsens vei 6B

Leie mnd.

10 750 kr

Etasje
1
Byggeår
1951
Soverom
1
P-ROM
50 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Stabekk, Gjennomgående og arealeffektiv 2-roms med separat kjøkken og stue med balkong -Umøblert

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Riiser-Larsens vei 6B, 1368 Stabekk
Ideel andel av Gnr. 14, bnr. 509 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og etablert boligområde på nedre Stabekk. Fra eiendommen er det gangavstand til Stabekk sentrum med alt av servicetilbud. Det er dagligvare (Kiwi) i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Barnehage, skole og bussholdeplass ligger i gangavstand fra eiendommen. 

Området er støybelastet fra E-18.

Statens vegvesen arbeider med å bygge tosidig sykkelfelt og fortau på sørsiden av Professor Kohts vei. I anleggsfasen vil Professor Kohts vei bli stengt for gjennomkjøring, men det vil være adkomst til eiendommene gjennom hele byggeperioden. Noe støy og støv må påregnes gjennom anleggsperioden. Det nye sykkelfeltet og fortauet skal etter planen være ferdig i løpet av 2020. Entreprenør Arne Olav Lund AS gjennomfører prosjektet på vegne av Statens vegvesen. Les mer om prosjektet: vegvesen.no/Fylkesveg/fv604profkohtsvei.

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne at boligene skal rives. I forkant av riving vil leieforholdene bli sagt opp. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Leilighet i 1.etg: Entre, soverom med garderobeskap, kjøkken, bad/WC og stue med utgang til balkong.

Fellesvaskeri i kjelleretasjen. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Meget arealeffektiv 2-roms leilighet med separat kjøkken og stor stue med utgang til balkong. Leiligheten holder en god standard. Kjøkkenet har spiseplass og hvite slette fronter på kjøkkeninnredning samt helttre benkeplate. Kjøleskap og komfyr medfølger, men uten garanti for om de virker, og vil ikke bli reparert, kastet eller fornyet av utleier. Flislagt baderom med vegghengt WC og dusjnisje med glassvegger. Garderobeskap på soverom. Fellesvaskeri og bod i kjeller.

Leietaker tegner selv avtale for strøm, internett og kabel-tv.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med sentralvarme og er inkludert i leien.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 32.250,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Tidsubestemt leieforhold. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.