Rostockgata 7

Leie mnd.

27 000 kr

Etasje
10
Byggeår
2013
Soverom
2
P-ROM
87 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Barcode - Lekker designleilighet i 10.etg. med 45 kvm privat takterrasse. Umøblert. Langtidsleie.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

- Arealeffektiv designleilighet med svært god planløsning.
- Stor privat terrasse på 45 m² med tredekke, plassbygget blomsterkasse, utekran, dobbelt strømuttak, varmelamper samt urtekasse.
- Eksklusivt kjøkken fra Sigdal med hvitmalte fronter i eikefiner, kompositt benkeplate og integrerte hvitevarer.
- Påkostet bad som gir spafølelse, praktisk og stilig innredning fra Dansani, vegghengt toalett og bidé.
- Flotte gulv som er oppgradert med tykkere 1-stavs eikeparkett, slipt og hvitoljet i 2017.
- Proff lysstyring med blant annet hjemme/borte knapp, downlights i entré, stue og baderom.
- Utvendige motoriserte persienner mot terrasse, spesialtilpassede rullgardiner fra Tanum på to vinduer i stue. Benkepute i skinn, spesialsydd for den dype vinduskarmen i oppholdsrommet.
- Vinduer og skyvedører med 3-lags energiglass.
- Balansert ventilasjonsanlegg, oppvarming og varmtvann via fjernvarme, energivennlig bygg med energikarakter Grønn C.
- Skjult sprinkelanlegg i leiligheten og felles brannvarslingsanlegg.

Kort avstand til vannkanten og populære Sørenga bad, og gangavstand til
alt byen har å by på åpner for et spennende liv midt i byen. Kollektivtilbudet i området er av det aller beste, men skulle du likevel behøve bil så kan man leie garasjeplass i kjelleren for kr. 2 500,-.

For visning kontakt Sarah Aamodt på epost: sarah.aamodt@krogsveen.no med følgende opplysninger:
- Antall beboere
- Ønsket innflyttingsdato (leiligheten er ledig fra 1. oktober)
- Referanser fra tidligere leieforhold
- Informasjon om arbeidssituasjon.
- Det vil bli foretatt kredittsjekk og det godtas ikke betalingsanmerkninger.

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort.


Eiendommen

Rostockgata 7, 0191 Oslo
Gnr. 234, bnr. 89, snr. 19  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Svært attraktiv beliggenhet i et spennende boligområde ved Bjørvika/Barcode i Oslo sentrum. Området preges av sjøen og alle de spennende arkitektoniske bygningene som også er blitt kjent på internasjonalt nivå. Bjørvika har kort oppsummert alt man trenger og har den siste tiden vært under stor utvikling.
Førsteetasjene i Barcode er butikker, restauranter og kaféer hvor du blant annet finner anerkjente restauranter som Vaaghals, Nodee og Stock samt Vesper Bar, Bambus sushi, Åpent bakeri, Joe & The Juice, Kiwi, Narvesen, et apotek m.m.
På andre siden av broen som går over jernbanen ligger Maaemo med sine tre Michelin-stjerner. Ytterst på Sørengautstikkeren, i 5-10 minutters gangavstand, finner du sjøbadet som byr på ekte sommeridyll, badeplassen er delvis flytende med sandstrand, stupebrett og sittebenker. Sørenga bad har på kort tid blitt et
av byens mest besøkte steder. 
Skulle storbypulsen bli for høy, ligger vakre Ekebergskrenten en kort spasertur unna. Her er flotte turløyper for de som liker å løpe eller gå tur, samt den spennende skulpturparken initiert av Christian Ringnes. Følger du kyststien er veien kort også til det kommende nye Nasjonalmuseet på Vestbanen. Av andre tilbud i nærområde kan man nevne Tøyenparken og fantastiske Botanisk hage, samt Middelalderparken med vannspeilet som viser vannlinjen slik den var i tidligere tider. 
Nærmeste treningssenter, og kanskje Norges lekreste, er Sats/Elixia, to hus bortenfor. Umiddelbar nærhet til Oslo S med alle kollektive transportmidler, inkludert Flytoget til Gardermoen gjør dette til en leilighet med optimal beliggenhet i forhold til alle byens fasiliteter.

Veibeskrivelse

Kartskisse på www.finn.no.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 89 kvm
Totalt primærrom: 87 kvm

Bruksareal: Alle rom er bruksareal.

Primærrom: Alle rom med unntak av innvendig bod.
: 87 kvm

Sekundærrom:
Innvendig bod/garderobe.: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjelelrbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.  

Parkering

Det kan være mulig å leie garasjeplass forutsatt at det er ledig. Tidligere har det blitt betalt kr. 2 500,- pr. mnd.

Standard

Påkostet designleilighet i Barcode, med panoramautsikt over Oslo by. Leiligheten ligger i det prisbelønte terrassebygget The Carve som vant klassen for beste boligprosjekt under verdens største arkitekturfestival i Singapore i 2014. Leiligheten  ligger høyt og fritt i byggets 10. etasje og inneholder blant annet en privat terrasse på 45 m², to soverom, bad, wc, samt påkostet standard på innredning og utstyr

Den arealeffektive leiligheten består av romslig entré hvor det er godt med plass til yttertøy og sko.
Garderoben er praktisk innredet med hyller og heng. Mellom entré og stue er det glassvegg med skyvedør som gjør at det første man ser når man kommer inn i leiligheten er den spektakulære utsikten. To store skyvedører fra gulv til tak ut mot terrasse gir mye naturlig lys og en ekstremt god romfølelse. Leiligheten og
terrassen byr på en spektakulær utsikt året rundt: på vinteren gir alle lysene fra byen en skikkelig storbyfølelse og på fine sommerdager utvider man stuerommet med 45 m2. Her får man virkelig den gode ute/inne følelsen. På terrassen er det blant annet plassbygget blomsterkasse, urtekasse, utekran, dobbelt strømuttak og varmelamper.
Flott kjøkken fra Sigdal som er påkostet med blant annet hvitmalte fronter i eikefiner, kompositt benkeplate med planlimt vaskekum og induksjonstopp, samt integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenøyen har også kompositt benkeplate, brede, praktiske skuffer og svært godt med
arbeidsplass.
Flott bad som gir spafølelse. Badet er påkostet med blant annet betongfliser, baderomsøbler fra Dansani, bidé og plassbygget hylle i eik. Detaljer som dobbelt strømuttak i- og under overskap, speilskap med integrert
belysning, vegghengt toalett og bidé, svingbare glassdører, dusjarmatur med både regnfall og hånddusj, moderne Unidrain slukrist, varmekabler, downlights, samt opplegg og plass for vaskesøyle. Vaskemaskin og tørketrommel følger med. 
Det er i tillegg separat wc i tilknytning til entré. 

Hovedsoverom har god takhøyde på 270 cm, skyvedørsgarderobe og
vegghengte skap mot tak. Vegghengte nattbord er bygget av møbelsnekker Frode Tingbø og medfølger. Soverom 2 med dobbelt garderobeskap og direkte utgang til terrasse. Hele leiligheten er malt i delikate farger

Oppvarming

Vannbåren gulvarme i alle gulv med unntak av bad og wc hvor det er varmekabler. Varmerist mot begge skyvedører mot terrasse for å hindre kulderas.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.
minusVis mindre
Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.